Προσλήψεις για το έργο “Νησίδα Μουσείων Κάστρου Χώρας Νάξου” (προκήρυξη)

Κάστρο Νάξου - ΕΦΑ Κυκλάδων
admin
01/12/2017 09:57
 
 
 

16 άτομα επιστημονικού προσωπικού και άλλων ειδικοτήτων πρόκειται να προσληφθούν για τις ανάγκες του έργου «ΝΗΣΙΔΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΣΤΡΟΥ ΧΩΡΑΣ ΝΑΞΟΥ».

Πρόκειται για το μεγαλύτερο μουσειακό έργο, στις Κυκλάδες το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Στόχος του έργου είναι η ανάδειξη του μεσαιωνικού Κάστρου της Νάξου και η μετατροπή του σε ανοιχτό μουσείο, μέσω της αναβάθμισης των μουσειακών εγκαταστάσεων που υπάρχουν εκεί, δηλαδή το νυν Αρχαιολογικό Μουσείο, τον Πύργο Crispi (Γλέζου), την οικία Προμπονά, (πρώην κτίριο της Αεροπορίας) αλλά και τον κεντρικό πύργο του Σανούδου.
Στα τρία μεσαιωνικά κτίρια θα υλοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης των υποδομών τους, συμβάλλοντας έτσι στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες, αλλά και τους ερευνητές.

Οι προσλήψεις, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου αφορούν την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για το υποέργο «Συντήρηση, επισκευή, βελτίωση υποδομών και αποκατάσταση στα μνημειακά κελύφη της νησίδας Μουσείων Κάστρου Χώρας Νάξου – Δημιουργία της Νησίδας Μουσείων Κάστρου Χώρας Νάξου».

Θα ξεκινήσουν από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για το χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης ως το τέλος του έργου.

Προσλήψεις – Ειδικότητες

proslipseis mouseio

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*