Το www.ellinikiaktoploia.net ανανεώνεται…

admin
01/05/2015 19:24
 
 
 

Εδώ και λίγες ημέρες ένας νέος αέρας φυσάει στο www.ellinikiaktoploia.net σύμφωνα με ανακοίνωση του ενημερωτικού site…

To ναυτιλιακό portal που φέτος συμπληρώνει 6 χρόνια ζωής, μπήκε πρόσφατα στην …δεξαμενή, με σκοπό να βελτιωθεί και να βγει ανανεωμένο στους αναγνώστες του. Όπως αναφέρουν οι διαχειριστές: οι εικαστικές παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν θα βοηθήσουν τον αναγνώστη να ενημερώνεται πιο εύκολα και γρήγορα για την ειδησεογραφία που τρέχει…

Το www.ellinikiaktoploia.net έγινε πιο εύχρηστο για τους χρήστες των κινητών και των tablet  αφού οι αλλαγές που έγιναν κάνουν την πλοήγηση μέσω των συσκευών αυτών πιο εύκολη. Τα www.ellinikiaktoploia.net συνεχίζει να είναι φιλικό προς τα social media, δίνοντας την δυνατότητα στους φίλους του Ε.Α. να ενημερώνονται μέσα από αυτά.

Ο δεξαμενισμός αυτός βέβαια δεν επηρέασε σε κανέναν βαθμό τις αξίες και τους σκοπούς που έχει υιοθετήσει και υπηρετεί η παρέα του portal. H αγάπη για τα πλοία και αυτούς που τα υπηρετούν παραμένει άσβεστη και δεν πρόκειται ν’αλλάξει για κανένα λόγο. Θα θέλαμε για άλλη μία φορά να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και να σας υποσχεθούμε πως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μία έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*