Νέο agency παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών marketing και επικοινωνίας στη Νάξο

Newsroom
06/04/2021 15:23
 
 
 

 

Ξεκίνησε πριν λίγες μέρες στη Νάξο να λειτουργεί το πρώτο, τοπικό, ανεξάρτητο agency παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών marketing και επικοινωνίας, με την επωνυμία OPEN UP Communications.

Το νεοσύστατο γραφείο προσφέρει υπηρεσίες εμπορικής επικοινωνίας υψηλής ποιότητας σε όλους τους επαγγελματικούς και επιχειρηματικούς κλάδους που δραστηριοποιούνται στη Νάξο, τις Μικρές Κυκλάδες και τα γύρω νησιά.

Συγκεκριμένα, προσφέρει υπηρεσίες στρατηγικού marketing, σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας, υλοποίησης διαφημιστικών καμπανιών και προγραμμάτων επικοινωνίας, δράσεων κι ενεργειών Δημοσίων Σχέσεων, καθώς και υπηρεσίες ψηφιακού marketing, όπως σχεδιασμό ιστοσελίδων και διαχείριση κοινωνικών δικτύων.

Βασική επιδίωξη της OPEN UP Communications – όπως εξάλλου υπονοεί και το όνομά της – είναι να στηρίξει τους ντόπιους επαγγελματίες και τις τοπικές επιχειρήσεις ώστε να ανοίξουν τους ορίζοντές τους και να αποκτήσουν εξωστρέφεια, αναγνωρισιμότητα και απήχηση όχι μόνο στην τοπική, αλλά και στην εγχώρια και γιατί όχι και στη διεθνή αγορά.

Με υψηλή εξειδίκευση, τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία, η OPEN UP Communications φιλοδοξεί να καταστεί ο τοπικός συνεργάτης κάθε επαγγελματία και επιχείρησης στον τομέα της επικοινωνίας και του marketing, κατανοώντας από πρώτο χέρι τις εξατομικευμένες ανάγκες τους.

Λειτουργώντας στην τοπική αγορά, θα μπορεί να εξυπηρετεί άμεσα κι από κοντά τις επιχειρήσεις, να ασχολείται με μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να παρέχει αποτελεσματικότητα και απόδοση προς όφελος των πελατών της.

Πίσω από την OPEN UP Communications βρίσκεται ο Ηλίας Στεφάνου, με καταγωγή από τη Νάξο, ο οποίος έχοντας εργαστεί για σχεδόν 20 χρόνια ως υψηλόβαθμο στέλεχος marketing και επικοινωνίας σε μεγάλο όμιλο, επέστρεψε στο νησί για να προσφέρει τη γνώση και την εμπειρία του στις τοπικές επιχειρήσεις.

Με την υποστήριξη ομάδας εξειδικευμένων συνεργατών, θα επιδιώξει να ενισχύσει την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών, κι έτσι αναδεικνύοντας την τοπική επιχειρηματικότητα, να συμβάλει ώστε η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες να καταστούν ένα από τα πιο επιτυχημένα brands γεωγραφικών περιοχών στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το site, να ακολουθήσουν την εταιρεία σε Facebook και YouTube ή να καλέσουν στα τηλέφωνα 22850 25992 και 6972 051116.

(Visited 406 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*