Επιμελητήριο Κυκλάδων: Διαδικτυακή εκδήλωση για το πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Νοτίου Αιγαίου

Newsroom
11/11/2020 11:05
 
 
 

Με την διαδικτυακή συμμετοχή πλήθους ενδιαφερομένων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων, σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ, με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις-μέλη του που επλήγησαν από την πανδημία του COVID-19 να ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «Ενίσχυση ΠΜΜΕ που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στο Νότιο Αιγαίο» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014-2020»
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος και ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η κα Μαρία Πουρναρά και ο κ. Δημήτρης Αραμπατζόγλου, στελέχη της ΕΛΑΝΕΤ, παρουσίασαν τους βασικούς άξονες του προγράμματος και απάντησαν στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ερωτήματα που έθεσαν οι συμμετέχοντες, αναλύοντας και δίνοντας όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις, καθώς και τη διαδικασία πιθανής ένταξης της επιχείρησής τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Υπενθυμίζεται ότι, στο πλαίσιο του προγράμματος, ενισχύονται μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19.
Η δημόσια χρηματοδότηση καλύπτει Κεφάλαιο Κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της επιχείρησης το 2019 ενώ, έπειτα από την πρόσφατη τροποποίηση, το ελάχιστο ποσό επιχορήγησης ορίζεται στα 2.000€ και το μέγιστο στα 10.000€.
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι στις 2 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 15:00.

(Visited 64 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*