Εμπορικός Σύλλογος Σύρου: «Φοράμε μάσκα, κάνουμε με ασφάλεια τις αγορές μας»

Newsroom
31/07/2020 11:51
  •  
  •  
  •  

Την αναγκαιότητα χρήσης προστατευτικής μάσκας τόσο από τους εργαζόμενους, όσο και το καταναλωτικό κοινό κατά τη διάρκεια των συναλλαγών, επισημαίνει με επιστολή του ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου.

Με τον τρόπο αυτό, οι αγορές θα γίνονται με ασφάλεια, μειώνοντας τον βαθμό μετάδοσης, αλλά και τον αριθμό νέων κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Αναλυτικά, η επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Σύρου:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου θα ήθελε με αυτήν του την επιστολή να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό της Σύρου αλλά και τους επισκέπτες του νησιού για τα παρακάτω:

Σύμφωνα με τις νέες συστάσεις που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, επεκτάθηκε η χρήση της προστατευτικής μάσκας σε περισσότερους κλειστούς χώρους από τις 29/7/2020.

Εργαζόμενοι και κοινό στα καταστήματα λιανικής υποχρεούνται στην εφαρμογή της προστατευτικής μάσκας κατά τη διάρκεια των συναλλαγών και των αγορών τους.

Ο Σύλλογος μας θα ήθελε να επισημάνει για ακόμα μια φορά την αναγκαιότητα της τήρησης του μέτρου.

Φοράμε μάσκα και κάνουμε με ασφάλεια τις αγορές μας από τα καταστήματα του νησιού μας. Βοηθάμε στη μείωση του βαθμού μετάδοσης και του αριθμού νέων κρουσμάτων. Σεβόμαστε τους συμπολίτες μας και προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες.

Τηρούμε και στα καταστήματα τους βασικούς κανόνες προστασίας:
*Φυσική απόσταση >1,5μ.
*Μάσκα.
*Αναπνευστική υγιεινή (χρήση χαρτομάντιλου για τον βήχα ή το φτέρνισμα)
*Υγιεινή των χεριών και αποφυγή αγγίγματος του προσώπου.

ΨΩΝΙΖΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ
ΒΟΗΘΑΩ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΤΗΡΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ
ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ

(Visited 27 times, 1 visits today)