Σε εξέλιξη τα δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

webinar pliktrologio
Newsroom
26/05/2020 00:31
 
 
 

Με τη χορήγηση βεβαιώσεων από έγκυρους και πιστοποιημένους φορείς (όπως η TÜVHELLAS) και με εξειδικευμένους εισηγητές του ΕΦΕΤ, συνεχίζονται με αυξημένη συμμετοχή τα δωρεάν διαδραστικά webinars που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Τα webinars έχουν ως στόχο την ενημέρωση της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας για όλους τους νέους κανονισμούς και τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που πρέπει από δω και πέρα να εφαρμόσουν όλες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα του Τουρισμού, της Διαμονής και της Εστίασης.

Τα επόμενα προγραμματισμένα σεμινάρια για τους παραπάνω τομείς είναι τα εξής:

Παρασκευή 29/5, 15:00-17:00
Ο νέος τουρίστας: ανάλυση τουριστικής συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια και μετά από την πανδημία (σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς).
Δρ. Γεωργία Ζούνη, Διδάκτωρ Τουριστικού Marketing στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του University of Kent.

Τρίτη 02/6, 15:00-17:00
Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος έχει προγραμματιστεί η επανάληψη του πρώτου webinar με τίτλο «Νέοι κανόνες υγιεινής & ασφάλειας τροφίμων & ποτών για τη λειτουργία των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης».

Γιάννης Κακός, Τεχνολόγος Τροφίμων & Ποτών Msc, Εισηγητής εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΕΦΕΤ.

Τετάρτη 3/6, 15:00-18:00
Επιπλέον απαιτήσεις και νέα μέτρα πρόληψης για τη λειτουργία των καταλυμάτων στη νέα εποχή (σε συνεργασία με την TÜV HELLAS).

Μαρία Λιοντάκη, Στέλεχος της TÜV HELLAS (TÜV NORD), με 20ετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την εφαρμογή συστημάτων ποιότητας και κυρίως ασφάλειας τροφίμων και περιβαλλοντικής διαχείρισης στον τομέα του Τουρισμού.

Παρασκευή 5/6, 15:00-17:00
Στρατηγικές Τουριστικών Επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση του νέου περιβάλλοντος λόγω της Πανδημίας (σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς).

Καθηγ. Νικόλαος Γεωργόπουλος, Πρόεδρος Τμήματος Τουριστικών Σπουδών, πρώην Πρύτανης Πανεπιστημίου Πειραιώς

Το υλικό για κάθε webinar που ολοκληρώνεται θα αναρτάται στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στον σύνδεσμο e-kyklades.gr/articles/education, ενώ αίτηση συμμετοχής για τα επόμενα webinars μπορείτε να υποβάλετε στον σύνδεσμο https://bit.ly/2Tz5fcs.

(Visited 115 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*