Μεγάλη Εβδομάδα: Μένουμε σπίτι και η Aegean Fresko …στρώνει το νηστίσιμο τραπέζι

Newsroom
16/04/2020 01:24
 
 
 

 

Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή και την καθημερινότητα μας όμως κάποιες συνήθειες δεν αλλάζουν και πόσο μάλλον αυτές τις άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.

Μεγάλη Εβδομάδα και το τραπέζι μας σίγουρα είναι διαφορετικό. Πρωταγωνιστές τα θαλασσινά όπως γαρίδες, καλαμαράκια, σουπιές, χταπόδια, μύδια, αστακοί, καραβίδες που σε συνδυασμό και με άλλες νηστίσιμες λιχουδιές είναι τα πιάτα που κυριαρχούν στο τραπέζι της νηστείας, ακόμα και στην …καραντίνα!

Πώς και από πού θα τα προμηθευτούμε;

Ένα όνομα σου έρχεται στο μυαλό όταν μιλάς για θαλασσινά. «Aegean Fresko» για ποιότητα, γεύση, φρεσκάδα και οικονομία.
Εμπιστευόμαστε την Aegean Fresko γιατί γνωρίζουμε ότι προμηθεύει με τα καλύτερα υλικά τα εστιατόρια του νησιού με μοναδικό στόχο την ανάδειξη της γαστρονομίας της Νάξου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι καλύτεροι σεφ της Νάξου εμπιστεύονται την Aegean Fresko προκειμένου να φτιάξουν τις μοναδικές δημιουργίες τους με βάση τις πρώτες ύλες που προμηθεύονται από την εταιρεία του Βαγγέλη Φραγκίσκου.

Τώρα, την ίδια δυνατότητα έχουν και οι … μοναδικοί σεφ των σπιτιών της Νάξου αφού με ένα τηλεφώνημα μπορούν να παραλάβουν ότι επιθυμούν, άμεσα και με ασφάλεια, σε εκπληκτικές τιμές, με εκπτώσεις που φτάνουν και το 50%.

«Μένουμε σπίτι» ασφαλείς και… ψωνίζουμε – Εμπιστευόμαστε τους καλύτερους

Η πανδημία του κορωνοϊού μας έκλεισε στο σπίτι όμως η Aegean Fresko μας δίνει την έξυπνη επιλογή για αγορές εξ αποστάσεως και παράδοση σε 1 ώρα στην πόρτα μας.

Δεν έχετε παρά να φτιάξετε τη λίστα με τα ψώνια σας και να καλέσετε στο τηλέφωνο 22850 23000 να δώσετε την παραγγελία σας. Οι άνθρωποι της Aegean Fresko, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και προστασίας κατά της εξάπλωσης του covid-19, θα φροντίσουν τα αγαθά που επιλέξατε να τα φέρουν στην πόρτα σας! Επιπλέον, αν και λαμβάνετε τα ψώνια στο σπίτι, σας δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Φυσικά εάν το επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και από το κατάστημα.

Θαλασσινά για τη Μεγάλη εβδομάδα και εκατοντάδες άλλα είδη για τις ανάγκες σας!

Στην Aegean Fresko εκτός από τη μεγάλη ποικιλία θαλασσινών έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε και δεκάδες άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές. Ξεφυλλίστε το φυλλάδιο προσφορών και φτιάξτε τη λίστα με τα ψώνια σας.
Οι άνθρωποι της Aegean Fresko είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλό Πάσχα!

(Visited 154 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*