Στο Επιμελητήριο Κυκλάδων ο Πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα

Newsroom
25/02/2020 15:54
 
 
 

 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε ο Πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα κ. Έρνστ Ράιχελ, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Σύρο και των συναντήσεών του με φορείς του νησιού.

Τον κ. Ράιχελ (ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρόξενο της Γερμανίας στη Σύρο κ. Νικόλαο Γάσπαρη) υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, μέλη της Διοικητικής Επιτροπής καθώς και στελέχη του Επιμελητηρίου.

Τον θεσμικό ρόλο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και τους βασικούς άξονες των υπηρεσιών και των δράσεών του παρουσίασε ο Πρόεδρος του κ. Γιάννης Ρούσσος, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα αναπτυξιακά έργα που αναλαμβάνει και υλοποιεί το Επιμελητήριο προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν, επίσης, θέματα που αφορούν στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση εξειδικευμένων τεχνιτών και εργατών και τη σημασία της για την εξέλιξη και ανταγωνιστικότητά τους. Ακόμη, έγινε αναφορά στις εναλλακτικές και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τις δυνατότητες που προσφέρουν οι Κυκλάδες στον τομέα αυτό.

Ο Γερμανός Πρέσβης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, τα μέλη της Διοίκησης και τα στελέχη του Επιμελητηρίου για την εποικοδομητική συζήτηση και εξέφρασε την πεποίθηση για περαιτέρω συνεργασία και ανταλλαγή τεχνογνωσίας, με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

(Visited 35 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*