Γαλάτσι: Ληστές χτύπησαν ιδιοκτήτρια περιπτέρου για 300 ευρώ

periptero
Άκης Αξαόπουλος
16/12/2020 3:01
  •  
  •  
  •  

 

Ντουέτο κακοποιών, όρμησαν σε 51χρονη ιδιοκτήτρια περιπτέρου στο Γαλάτσι, την χτύπησαν στο πρόσωπο και το κεφάλι με τη λαβή του όπλου και τη λήστεψαν.

Το συμβάν του τρόμου με πρωταγωνιστές τους δύο άγριους ληστές και την 51χρονη σημειώθηκε στις 22:45 της Δευτέρας. Η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου επί της Βεΐκου, άνοιξε την πόρτα και βγήκε έξω για να τακτοποιήσει το εμπόρευμα της όταν δέχθηκε την επίθεση. Οι δύο άγνωστοι που πιθανότατα παρακολουθούσαν ημέρες τον στόχο τους, όρμησαν πάνω της και ο ένας επιχείρησε να την ακινητοποιήσει την ώρα που ο συνεργός του τρύπωσε στο περίπτερο για να αδειάσει το ταμείο. Η γυναίκα δεν το έβαλε κάτω. Προσπάθησε να αντισταθεί, πάλεψε με τον ληστή και τότε ο κακοποιός, άρχισε να τη χτυπάει στο πρόσωπο και το κεφάλι με το όπλο.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ ο συνεργός του κατάφερε να αρπάξει από το συρτάρι της ταμειακής 300 ευρώ, οι ληστές εγκατέλειψαν το θύμα τους και χάθηκαν στο σκοτάδι.

 

Πηγή: protothema.gr

(φώτο αρχείου)

(Visited 338 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.