Δικάζεται κτηνοτρόφος για συμπλοκή με Τούρκους στον Έβρο

Άκης Αξαόπουλος
18/09/2020 12:10
  •  
  •  
  •  

 

Για σήμερα έχει προσδιοριστεί η δίκη στο Αυτόφωρο για το νεαρό κτηνοτρόφο που συνεπλάκη με Τούρκους οι οποίοι πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα κοντά στο Δέλτα του Έβρου και, παρά το γεγονός ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά, αντιμετωπίζει την κατηγορία της «παράνομης σωματικής βίας με ρατσιστικά χαρακτηριστικά»!

Η παραπομπή του βάσει του αντιρατσιστικού νόμου μπορεί να του επιφέρει βαριά ποινή, καθώς πολλαπλασιάζει αυτήν που θα του επιβληθεί επί τον αριθμό των ατόμων που θα κριθεί ότι στράφηκε! Ο κτηνοτρόφος έχει υποστεί βαριές σωματικές κακώσεις στο πρόσωπο και τα χέρια, αλλά και ρήξη στον τένοντα του ενός χεριού που θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Αντίθετα, οι πέντε ενήλικες Τούρκοι που συνεπλάκησαν μαζί του εξετάστηκαν από ιατροδικαστή που διέγνωσε ελαφρές σωματικές κακώσεις και κατηγορούνται για σωματική βλάβη και παράνομη είσοδο στην χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός από τις Φέρες προσπάθησε να ακινητοποιήσει τους αλλοδαπούς οι οποίοι είχαν μαζί τους τρία ανήλικα παιδιά, εκείνοι αντέδρασαν και ακολούθησε συμπλοκή, κατά την διάρκεια της οποίας εκπυρσοκρότησε το κυνηγετικό όπλο του νεαρού, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος.

 

Πηγή: protothema.gr

(Visited 172 times, 1 visits today)