Γυμνάστρια από τις Κυκλάδες έσπασε την καραντίνα και έπιασε δουλειά σε γυμναστήριο

Newsroom
30/08/2020 17:56
 
 
 

 

Μπορεί τα κρούσματα του κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν το Σάββατο να καταγράφονται ελαφρώς μειωμένα σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ έρχονται αντιμέτωπα με κρούσματα κοινωνικής ανευθυνότητας, τα οποία ολοένα και πληθαίνουν.

Νεαρή γυμνάστρια, η οποία εργαζόταν σε νησί των Κυκλάδων υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού, στο οποίο βγήκε θετική, ωστόσο εντοπίστηκε λίγες ημέρες αργότερα να εργάζεται σε μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων στην Αθήνα.

Η γυμνάστρια δήλωσε ως διεύθυνση της κατοικίας όπου θα έκανε την 14ημερη καραντίνα, ωστόσο όταν την αναζήτησαν οι αστυνομικοί στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιούν, εκείνη είχε εξαφανιστεί.

Όμως, λίγες ημέρες αργότερα, η ίδια γυμνάστρια εντοπίστηκε να εργάζεται σε μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων στην Αθήνα, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στα στελέχη του ΕΟΔΥ, που πλέον καλούνται να ιχνηλατήσουν τις επαφές της, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε γνωστό λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η υπόθεση της 24χρονης, η οποία, αν και είχε εντοπιστεί θετική στον ιό πήρε το πλοίο και μετέβη στην Σαντορίνη.

(Visited 294 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*