Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την 46η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Newsroom
24/07/2020 11:51
 
 
 

 

Βαρύνουσα σημασία αποκτά η φετινή επέτειος αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας, σε μια περίοδο που δημοκρατικοί θεσμοί και δημοκρατικές κατακτήσεις αμφισβητούνται και βάλλονται, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την 46η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

«Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω από την υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων και των συνταγματικών μας ελευθεριών» τονίζεται στην ανακοίνωση, το πλήρες περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής:

46 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας, τιμούμε τις αγωνίστριες και τους αγωνιστές που θυσίασαν την προσωπική τους ελευθερία ή ακόμη και την ίδια τους τη ζωή, στη μάχη κατά της χούντας των συνταγματαρχών.
Σε μια συγκυρία όπως η σημερινή, που οι δημοκρατικοί θεσμοί και οι δημοκρατικές κατακτήσεις της κοινωνίας μας αμφισβητούνται και βάλλονται καθημερινά, η επέτειος αυτή αποκτά βαρύνουσα σημασία.
Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω από την υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων και των συνταγματικών μας ελευθεριών. Αυτός είναι ο καλύτερος φόρος τιμής για τους αγωνιστές του αντιδικτατορικού κινήματος και τα θύματα της χούντας.

(φωτό: ert.gr)

(Visited 62 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*