Διαμαρτυρία Τριτέκνων γιατί μένουν εκτός κοινωνικού μερίσματος

triteknoi
Άκης Αξαόπουλος
17/12/2019 23:31
 
 
 

 

Την έντονη δυσαρέσκεια της, εκφράζει η Ομοσπονδία Τριτέκτων Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ) σχετικά με τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Τριτέκτων αναφέρει:

«Οι τρίτεκνοι εξακολουθούν να αντιμετωπίζονται… σαν πλούσιοι.!!!

Παρά τις δεσμεύσεις για κοινωνική ευαισθησία, για θετική αντιμετώπιση του έντονου δημογραφικού προβλήματος από την κυβέρνηση, οι τρίτεκνοι μένουν εκτός της κυβερνητικής ρύθμισης για το «κοινωνικό μέρισμα».

Έξω ακόμα και από τη ρύθμιση για τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού που αγόρασαν οι πολυμελείς οικογένειες με παρότρυνση του κράτους για να μπορούμε να μεταφέρουμε τις οικογένειες μας.

Όταν υπάρχει δυνατότητα φορολογικών ελαφρύνσεων για τις ΠΑΕ, δεν μπορεί να μην υπάρχουν για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Απαιτούμε – δεν επαιτούμε – να συμπεριληφθεί ρύθμιση για τις τρίτεκνες οικογένειες με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια. Καλούμε τον πρωθυπουργό – που είναι τρίτεκνος – την κυβέρνηση, τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, σε μια Ελλάδα που γερνάει, σε μια διαρκή λιτότητα, που για πολλά χρόνια και η πολυμελής οικογένεια στενάζει από τα οικονομικά βάρη, την ανεργία, τη μετανάστευση των παιδιών της.

Διεκδικούμε να ζήσουμε τα παιδιά μας με αξιοπρέπεια!».

 

Πηγή: aftodioikisi.gr

(Visited 127 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*