VIDEO: Η στιγμή της πτώσης του 45χρονου στο Γαλάτσι

Άκης Αξαόπουλος
25/10/2019 17:39
 
 
 

 

Ήταν λίγο πριν τις δέκα το πρωί της Παρασκευής όταν οι κάτοικοι στην οδό Βεικου στο Γαλάτσι άκουσαν έναν δυνατό κρότο.

Στον αριθμό πενήντα ένας άντρας για άγνωστης μέχρι στιγμής αιτία πέφτει από τον πέμπτο όροφο και προσγειώνεται στην μεγάλη, ατσάλινη τέντα που έχει τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης ενός φούρνου που βρίσκεται στο ισόγειο της πολυκατοικίας.

Εκείνη την στιγμή τέσσερις άντρες που πίνουν τον πρωινό τους καφέ, τρομάζουν από τον δυνατό θόρυβο και τρέχουν να βγουν στον δρόμο προκειμένου να δουν τι έχει συμβεί.

Λίγα λεπτά αργότερα διαπιστώνουν πως ακριβώς από πάνω τους ένας 45χρονος, γνωστός στην περιοχή, έχει σωθεί ως εκ θαύματος. Ο ίδιος σε κατάσταση σοκ απλά ανοιγοκλείνει τα μάτια του, δεν μιλάει αλλά ούτε μπορεί να κουνήσει τα άκρα του.

Μια γυναίκα που διατηρεί ένα κατάστημα ακριβώς δίπλα από την πολυκατοικία τρέχει αμέσως να καλέσει το 166. Οι θαμώνες του φούρνου προσπαθούν να δώσουν στον 45χρονο ένα μπουκάλι νερό. Λίγα λεπτά αργότερα φτάνει στο σημείο το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική.

Οι άνδρες της πυροσβεστικης αφού σκίζουν την τέντα του καταστήματος καταφέρνουν να τον απεγκλωβίσουν και στη συνέχεια το ΕΚΑΒ τον διακομίζει στον νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο 45χρονος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή του Γαλατσίου λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που διαμένει η μητέρα του.

Από το πρωί της Παρασκευής πολλά είναι τα σενάρια που έχουν ακουστεί για την πτώση. Μαρτυρίες αναφέρουν πως ίσως ζαλίστηκε γιατί τον ταλαιπωρούσε μια ίωση το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται πως το πρόβλημα υγείας ήταν πιο σοβαρό και ίσως επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Κανεις όμως δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα κατω από ποιες συνθήκες ο 45χρονος βρέθηκε στην τέντα του φούρνου.

«Ήταν δέκα παρά τέταρτο ακούσαμε ένα θόρυβο βγήκαμε έξω και ο άνθρωπος είχε πέσει πάνω στην τέντα. Καλέσαμε πυροσβεστική ασθενοφόρο ήρθε και η αστυνομία και προσπαθήσαμε να τον βγάλουμε δεν κουνιόταν και δεν μπορούσε να μιλήσει» λέει στο protothema.gr αυτόπτης μάρτυρας προσθέτοντας ότι ο «Ε. δεν είχε ούτε οικονομικά ούτε προβλήματα υγείας. Το παιδί είχε το μαγαζί του εδώ πιο κάτω. Ερχοταν συχνά και πάρκαρε με την μηχανή του εδώ. Πολύ ευγενικος πήγαινε και έβλεπε την μητέρα του».

 

Πηγή: protothema.gr

(Visited 3.071 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*