Ξενοδοχείο απαγόρεψε τη φωτογράφηση σε γαμπρούς

Άκης Αξαόπουλος
26/08/2019 11:14
 
 
 

 

Απειλήθηκε επεισόδιο με φωτογράφους σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάτρας, όταν κατά τη διάρκεια φωτογράφησης μελλόνυμφων που είχαν νοικιάσει δωμάτια για την προετοιμασία του γαμπρού ή της νύφης αλλά και την παραμονή τους εκεί την πρώτη νύχτα του γάμου… τους απαγορεύτηκε η φωτογράφηση!

Ως δικαιολογία δόθηκε πως… τα δικαιώματα για την φωτογράφηση εντός των χώρων του ξενοδοχείου τα έχει φωτογράφος από το Λονδίνο και πως επιτρέπονταν φωτογραφίες… μόνο με κινητό!

Έπαθαν σοκ οι φωτογράφοι! Εκείνη την ημέρα 7 γαμπροί βρίσκονταν στα δωμάτιά τους και ντύνονταν… για να ανέβουν στην συνέχεια τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη τους. Όπως συνηθίζεται… κάλεσαν και τον φωτογράφο τους για να απαθανατίσει την προετοιμασία!

Όντως 7 φωτογράφοι της Πάτρας, ανέβηκαν στα δωμάτια, απεικόνισαν την προετοιμασία στις ψηφιακές τους μηχανές, όταν όμως έφθασε η ώρα να κατέβουν στο λόμπι μαζί με τους γαμπρούς… υπεύθυνος του ξενοδοχείου… τους σταμάτησε!

Τους ενημέρωσε πως απαγορεύεται η φωτογράφηση, μια και στον συγκεκριμένο χώρο έχει δικαιώματα… Βρετανός φωτογράφος!

Έμειναν άναυδοι τόσο οι γαμπροί που είχαν πληρώσει για το δωμάτιο που θα έμεναν με τη νύφη, αλλά και οι επαγγελματίες πατρινοί φωτογράφοι οι οποίοι πρώτη φορά αντιμετώπιζαν τέτοια κατάσταση!

Μάλιστα ο υπεύθυνος ενημέρωσε ακόμη πως τα πνευματικά δικαιώματα όλων των φωτογραφιών εντός του χώρου έχουν πουληθεί από την ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου… στην Βρετανία!

Και τότε απειλήθηκαν επεισόδια! Αρκετοί φώναζαν ενώ και οι γαμπροί διαμαρτύρονταν αφού… είχαν πληρώσει και δεν μπορούσαν να κάνουν… το αυτονόητο!

Τελικά άπαντες… έφυγαν άπραγοι! Οι φωτογράφοι αλλά και οι γαμπροί επεσήμαναν πάντως πως η φωτογράφηση της «εξόδου» του μελλόνυμφου είναι κάτι το συνηθισμένο και θα έπρεπε η Διεύθυνση του ξενοδοχείου να ενημερώσει πριν εισπράξει τα χρήματα για το «κλείσιμο» των δωματίων!

 

Πηγή: dete.gr

(Visited 127 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*