Άγιοι Ανάργυροι: Μάνα και κόρη στο ίδιο φέρετρο – Θρήνος και οργή στην κηδεία των θυμάτων (video)

kidia herouveim 1
admin
20/12/2017 4:12
  •  
  •  
  •  

Ο πόνος ανείπωτος. Οι Άγιοι Ανάργυροι θρηνούν. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο νεκροταφείο για το τελευταίο αντίο στη Βασιλική, την Ελένη και τη μικρή Μυρτώ που βρήκαν τον θάνατο από το χέρι του 47χρονου αρχιφύλακα.

Οι συγγενείς πήραν την απόφαση να οδηγήσουν μαζί στην τελευταία τους κατοικία τη μικρή Μυρτώ και τη μητέρα της. Αγκαλιασμένες στο ίδιο φέρετρο.

Ο δολοφόνος και αυτόχειρας κηδεύεται στην ιδιαίτερή του πατρίδα, στο Πατιόπουλο Αμφιλοχίας.

Kidia herouvim 2

Το κλίμα βαρύ. Οι συγγενείς των θυμάτων δεν μπορούν να κρύψουν μέσα στον πόνο τους την οργή τους. “ Ο φονιάς μας έκαψε, μας σκότωσε την οικογένειά μας” φώναξε κάποιος από αυτούς. Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το κακό. Πως ο δράστης είχε το σθένος να σκοτώσει γυναίκα και πεθερά και στη συνέχεια να στρέψει το όπλο στο ίδιο του το σπλάχνο.

kidia herouvim 3

Τα ερωτήματα αναπάντητα, ωστόσο έρχονται στο φως μετά το φονικό μαρτυρίες ακόμη και για ενδοοικογενειακή βία.

kidia herouvim 4

Ο αρχιφύλακας δεν είχε δείξει κανένα βίαιο χαρακτηριστικό στην υπηρεσία του. Αντιθέτως όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Ωστόσο οι συνάδελφοί του που ανέλαβαν την έρευνα μετά το έγκλημα μιλούν για ένα δολοφονικό αμόκ.

kidia herouvim 5

Την ώρα που έγινε το κακό όποιος βρισκόταν στον χώρο θα έπεφτε νεκρός, λένε. Κανείς δεν μπορεί επισήμως να μιλήσει για τα αίτια.

{youtube}wU2BgBpMNbg{/youtube}

{youtube}j8c3K9nFjFo{/youtube}

{youtube}E32bkHB0PYo{/youtube}

 

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μιλή

Πηγή: newsit.gr

 

(Visited 9 times, 1 visits today)