Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

admin
15/03/2015 11:14
 
 
 

Με τραγικό τρόπο μπαίνει τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο νεαρός βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί, μέσα σε θαμνώδη και λασπώδη περιοχή της Ανατολής Ιωαννίνων, σε μικρή απόσταση από την Γαλακτοκομική Σχολή του Κατσικά, από όπου είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου.


Από την αυτοψία δεν προκύπτει πως ο φοιτητής έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας και οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στην πιθανότητα να έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Το πτώμα εντόπισε διερχόμενος βοσκός λίγο πριν τις 8 το πρωί, σε ένα χαντάκι, κοντά στον Ιχθυογεννητικό Σταθμό της λίμνης των Ιωαννίνων, και ειδοποίησε την αστυνομία.

Επί τόπου βρέθηκαν αστυνομικοί που απέκλεισαν την περιοχή, και ο καθηγητής ιατροδικαστικής. Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, καθώς και ο θείος του σπουδαστή, Γ.Βιβιεδάκης, ο οποίος αναγνώρισε πως πρόκειται για τον αγνοούμενο ανιψιό του.
Η αναγνώριση έγινε με βάση τα ρούχα που φορούσε, καθώς λόγω της προχωρημένης σήψης είναι δύσκολο να γίνει αναγνώριση χαρακτηριστικών προσώπου, όπως έλεγαν στο «Έθνος» αστυνομικές πηγές που βρίσκονται στο σημείο.
Τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση, που συγκλονίζει το πανελλήνιο τις τελευταίες 38 μέρες.

 

Πηγή: Εθνος.gr

 

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*