Ανοίγει τις πύλες της η 17η διεθνής έκθεση FRANCHISE

admin
26/02/2015 22:00
 
 
 

Ανοίγει τις πύλες της αύριο η διεθνής έκθεση FRANCHISE, η οποία πραγματοποιείται από 27/2 έως 2/3 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. 

Το ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται να ανοίξει την δική του επώνυμη επιχείρηση θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί από τις γνωστές αλυσίδες όλων των κλάδων για τις προϋποθέσεις , τα απαιτούμενα κεφάλαια και τους τρόπους συνεργασίας ενώ στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν δωρεάν σεμινάρια επιχειρηματικότητας.

Οι κλάδοι που έρχονται πρώτοι στις προτιμήσεις του επιχειρηματικού κοινού.

Όπως προκύπτει από έρευνα που θα δημοσιευθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης KEM Franchise, τρεις στους δέκα επιχειρηματίες αναζητούν επενδυτικές ευκαιρίες στον κλάδο της εστίασης και τρεις στους τέσσερις σχεδιάζουν να επενδύσουν έως 100.000 ευρώ ως αρχικό κεφάλαιο.

Η μικρή εστίαση και ο καφές καλλυντικά προσελκύουν το επενδυτικό ενδιαφέρον λόγω του σχετικά μικρού αρχικού κεφαλαίου που απαιτείται και τις λιτές και ευέλικτες δομές ενώ υπάρχουν υψηλά περιθώρια μεικτού κέρδους.

Χρήσιμες πληροφορίες: Περισσότερες πληροφορίες: ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ KEM FRANCHISE, 27 Φεβρουαρίου-2 Μαρτίου 2015, εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ, website: www.kemexpo.gr.

 

Πηγή: franchise business

(Visited 12 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*