Παράταση σε δύο προγράμματα του ΕΣΠΑ

admin
08/06/2016 19:58
 
 
 

Δόθηκε παράταση για την υποβολή επενδυτικών σχεδίων για τις δράσεις «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών» και «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020.

Οι νέες καταληκτικές προθεσμίες είναι:
    * Για τη δράση “Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών”, 4 Ιουλίου 2016 και ώρα 17:00.
    * Για τη δράση “Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές”, 8 Ιουλίου 2016 και ώρα 17:00.
Όπως επισημαίνει το υπουργείο Οικονομίας, η παράταση κρίθηκε επιβεβλημένη λόγω της μεγάλης ώθησης που προκάλεσε στο επενδυτικό ενδιαφέρον η πρόσφατη απόφαση για την ενεργοποίηση του Ανοιχτού Καταπιστευτικού Λογαριασμού (Escrow Account) στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, που επιτρέπει την λήψη προκαταβολής χωρίς την υποχρέωση καταβολής εγγυητικής επιστολής.
Σημειώνει ακόμη πως η αύξηση του διαθέσιμου προϋπολογισμού των δυο δράσεων αποτέλεσε ένα ακόμα κίνητρο για τους ενδιαφερομένους.

 

Πηγή: aftodioikisi.gr

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*