VIDEO: Μια καταπληκτική γιορτή στο Γενικό Λύκειο Νάξου (φώτος)

admin
15/04/2016 17:29
 
 
 

 

Με άρωμα από τα παλιά… βραβεύσεις, τραγούδια, θέατρο, χορό, πολύ κέφι αλλά και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το πρωί η γιορτή του Γενικού Λυκείου Νάξου.

Μέσα σε ένα εορταστικό και συνάμα φιλικό κλίμα  η Διεύθυνση του σχολείου, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και το Δεκαπενταμελές Μαθητικό Συμβούλιο βράβευσαν τους μαθητές που διακρίθηκαν σε αθλητικά δρώμενα.

Μεταξύ άλλων, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, Ιερείς, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ο αντιπεριφερειάρχης και έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, γονείς και μαθητές.

 

Πριν από τη βράβευση των μαθητών παρουσιάστηκαν τα χορευτικά τμήματα του σχολείου, το θεατρικό και το μουσικό τμήμα που έπαιξαν, τραγούδησαν και χόρεψαν αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα από όλους. Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι μαθητές που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς EUSO 2016 και EUROSCOLA 2016, καθώς και οι ομάδες βόλεϊ κοριτσιών, μπάσκετ και ποδοσφαίρου αγοριών που κατέκτησαν την 1η  θέση και η ομάδα μπάσκετ κοριτσιών που κατέκτησε την 2η θέση στο σχολικό πρωτάθλημα Κυκλάδων. Ιδιαίτερα συγκινημένος ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του ΓΕΛ Μανόλης Κατσούλης ο οποίος προέτρεψε τα παιδιά να κοιτούν πάντα ψηλά, αλλά και ο π. διευθυντής του σχολείου κ. Νίκος Κορρές ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση. Δεν έκρυψε την ικανοποίηση του ο διευθυντής του σχολείου Δημήτρης Σκουλάτος για τις επιτυχίες των μαθητών στον αθλητισμό αλλά και για τη δουλειά που έχει γίνει από τον συνεργάσιμο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στο κλίμα σύμπνοιας που επικρατεί στο σχολείο. Ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης κάλεσε τους μαθητές να πραγματοποιήσουν εκδήλωση και στην αίθουσα “Ιάκωβος Καμπανέλλης” του δήμου, ενώ δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό του σχολείου για οτιδήποτε χρειαστεί. Μάλιστα προσέφερε και συμβολικό δώρο, το βιβλίο της Νάξου, στο διευθυντή του σχολείου. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αντιπερφερειάρχης Γιάννης Μαργαρίτης ο οποίος στηρίζει τις προσπάθειες των μαθητών στον αθλητισμό. Στο πλευρό του σχολείου όμως στέκεται και η Μητρόπολη Παροναξίας όπως δήλωσε ο Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος ο οποίος ευχήθηκε στους μαθητές “καλή πρόοδο”. 

Να υπενθυμίσουμε ότι φέτος στο ΓΕΛ Νάξου δεν είδαμε καταλήψεις, όπως τα προηγούμενα χρόνια που οι μαθητές “έκλειναν” το σχολείο ακόμα και για ένα μήνα διαμαρτυρόμενοι κυρίως για προβλήματα συμπεριφοράς μέσα στη σχολική κοινότητα. Όπως όλα δείχνουν αυτά ξεπεράστηκαν με την αλλαγή της διεύθυνσης αλλά και του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι το 15μελές μαθητικό συμβούλιο συνεργάζεται άψογα με γονείς, διοίκηση και καθηγητές …κι αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και στο βίντεο που ακολουθεί… 

Δείτε το:

{youtube}cScj14DbCDw{/youtube}

(Visited 41 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*