Υγειονομικά πρωτόκολλα σε ξενοδοχειακά καταλύματα και εστιατόρια: Νέα δωρεάν webinars από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Newsroom
12/04/2021 16:23
 
 
 

 

Απαραίτητη κρίνεται και για την τουριστική περίοδο του 2021 η εκπαίδευση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διαμονής και της εστίασης για την τήρηση ειδικών κανονισμών και πρωτοκόλλων για την προστασία της δημόσιας υγείας εξαιτίας της πανδημίας.

Στο πλαίσιο αυτό, το Επιμελητήριο Κυκλάδων οργανώνει και φέτος ειδικά δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα (webinars), σε άμεση επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία για τα ανανεωμένα μέτρα πρόληψης που υποχρεούται κάθε επιχείρηση να εφαρμόσει και σε συνεργασία με εξειδικευμένους εισηγητές.

Η εκπαίδευση αφορά σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διαμονής και της εστίασης στις Κυκλάδες και παρέχεται δωρεάν στα ταμειακά ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί η απαραίτητη βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα εκπαιδευτικά webinars θα πραγματοποιηθούν μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης που διαθέτει το Επιμελητήριο Κυκλάδων, με την οποία μπορούν να συνδεθούν έως και 1.000 σημεία ταυτόχρονα.

Οι αναλυτικές ημερομηνίες διεξαγωγής των webinars αναμένεται να οριστικοποιηθούν και να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό και την διοργάνωση των τμημάτων, καλείται κάθε ενδιαφερόμενος να συμπληρώσει τη φόρμα συμμετοχής.

(Visited 228 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*