Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για τα οινοποιητικά προϊόντα

Αρχίζουν την 1η Ιουλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης επενδύσεων σε οινοποιεία
Newsroom
05/03/2021 12:25
 
 
 

Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης εργαζομένων στις Κυκλάδες πρόκειται να υλοποιήσει η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΟΕ, μέσω σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης (e-learning).

Δικαίωμα συμμετοχής στα προγράμματα έχουν όλοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα (με σχέση εξαρτημένης εργασίας), ανεξαρτήτως του κλάδου ή της επιχείρησης που απασχολούνται, ή εποχικά εργαζόμενοι, ηλικίας άνω των 18 ετών.

Για κάθε ωφελούμενο, προβλέπεται εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο ορίζεται στο ποσό των 5€ ανά ώρα κατάρτισης (συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων).

Τμήματα:
1. Γευσιγνώστης Οίνων (100 ώρες).
2. Στέλεχος διαδικτυακού Marketing Οινοποιητικών Προϊόντων (80 ώρες).
3. Στέλεχος Ανάπτυξης Οινοτουρισμού (80 ώρες).
4. Στέλεχος Εξαγωγικού – Διεθνούς Εμπορίου Οινοποιητικών Προϊόντων (100 ώρες).
5. Στέλεχος Πωλήσεων Οινοποιητικών προϊόντων (100 ώρες).

Υποβολή αιτήσεων έως 12/3/2021.

Δικαιολογητικά συμμετοχής:

1.Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας, Διαβατηρίου ή άλλου Πιστοποιητικού Ταυτοπροσωπίας.

2. Αντίγραφο του τίτλου σπουδών (απολυτηρίου, τίτλου άλλων σπουδών, πτυχίου ανώτατης εκπαίδευσης της Ελλάδας ή του εξωτερικού αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ)

3. Αποδεικτικά εργασιακής κατάστασης:

Για τους εργαζόμενους:
*ΒΕΒΑΙΩΣΗ προϋπηρεσίας για χρήση σε ΑΣΕΠ και κάθε νόμιμη χρήση η οποία εξάγεται ως εξής: https://apps.ika.gr/eAccess/login.xhtml > ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TAXISNET > ΚΩΔΙΚΟΙ TAXIXNET > ΑΠΟΣΤΟΛΗ > ΑΜΚΑ > ΕΙΣΟΔΟΣ > ΠΑΤΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ > ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΕΔΩ > ΕΚΤΥΠΩΣΗ > ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΩΣ PDF > ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ή πλήρης Ατομικός λογαριασμός ασφάλισης σε PDF με ημερομηνία ηλεκτρονικής εκτύπωσης από 1/2002 έως και 1 μήνα πριν την ανακοίνωση της πρόσκλησης (https://apps.ika.gr/eAccess/login.xhtml) ή Βεβαίωση πλήρους κατάστασης ενσήμων από ΕΦΚΑ .

*Απόδειξη μισθοδοσίας μηνός Φεβρουαρίου.

*Ε4 ΕΤΗΣΙΟΣ 2020 του Ωφελούμενου που εξάγεται ως εξής: https://employees.yeka.gr/ > ΚΩΔΙΚΟΙ TAXISNET > ΕΙΣΟΔΟΣ > ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ > ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ > ΕΠΙΛΟΓΗ Ε4 ΕΤΗΣΙΟΣ > ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ > ΕΠΙΛΟΓΗ Ε4 2020 > ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΕ PDF > ΑΝΑΡΤΗΣΗ).

Για τους εργαζόμενους σε αναστολή:

Επιπροσθέτως: Αντίγραφο βεβαίωσης αναστολής της επιχείρησης/εργοδότη, όπως αυτή αντλείται αυτόματα από το Πληροφοριακό Σύστημα (Π.Σ.) «ΕΡΓΑΝΗ» ή εκτύπωση της Υπεύθυνης Δήλωσης Εργαζόμενου για τη χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ως αποζημίωση ειδικού σκοπού, από το ΕΡΓΑΝΗ (εξάγεται µε τους κωδικούς taxisnet στο link https://supportemployees.services.gov.gr/).

Για τους εποχικά εργαζόμενους:
*ΒΕΒΑΙΩΣΗ προϋπηρεσίας για χρήση σε ΑΣΕΠ η οποία εξάγεται ηλεκτρονικά ως εξής: https://apps.ika.gr/eAccess/login.xhtml > ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TAXISNET > ΚΩΔΙΚΟΙ TAXIXNET > ΑΠΟΣΤΟΛΗ > ΑΜΚΑ > ΕΙΣΟΔΟΣ > ΠΑΤΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ > ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΕΔΩ >ΕΚΤΥΠΩΣΗ > ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΩΣ PDF > ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ή Πλήρης Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης σε PDF με ημερομηνία ηλεκτρονικής εκτύπωσης από 1/2002 ανεξαρτήτως ημερομηνίας έναρξης του ασφαλιστικού βίου έως και 1 μήνα πριν την ανακοίνωση της πρόσκλησης (https://apps.ika.gr/eAccess/login.xhtml ) ή Βεβαίωση πλήρους κατάστασης ενσήμων από ΕΦΚΑ.

*Αντίγραφο της Κάρτας Ανεργίας σε ισχύ συνοδευόμενη από το Έντυπο Καταγγελίας Σύμβασης Εργασίας (Ε6) υπογεγραμμένο από τον Άνεργο και τον Εργοδότη, ή από τη Βεβαίωση Λήξης Σύμβασης Ορισμένου Χρόνου (Ε7) υπογεγραμμένη από τον Εργοδότη και από Βεβαίωση Εποχικότητας από την Επιχείρηση, ή από Αντίγραφο της “Απόφασης Υπαγωγής” στην επιδότηση από τον ΟΑΕΔ (είτε πρόκειται για το ειδικό εποχικό βοήθημα ή πρόκειται για την επιδότηση ανεργίας 3 μηνών και 5 ημερών για Ασφαλισμένους, οι οποίοι έχουν απασχοληθεί σε Τουριστικά και Άλλα Επαγγέλματα σε Επιχειρήσεις που λειτουργούν εποχικά)

4.Αντίγραφο Τραπεζικού λογαριασμού με εμφανή τον IBAN, του οποίου θα είναι Κύριος Δικαιούχος ο/ η Αιτών/ ούσα.

Πληροφορίες και αιτήσεις στο ΚΕΚ ΣΤΟΧΕΥΣΗ (τηλ. 22810-82302, Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00-17:00, Μαυροκορδάτου 1, Βαπόρια, Σύρος, e-mail: info@stoxefsi.gr)

(Visited 184 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*