Οι νέοι διευθυντές Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων

admin
19/01/2016 14:48
 
 
 

Η Μαρκέλα Παραμυθιώτου και ο Χρήστος Μιχαλόπουλος είναι οι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, αντίστοιχα, μετά την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης διαδικασίας για την επιλογή των νέων διευθυντών εκπαίδευσης.

Μετά την ψηφοφορία όλοι οι υποψήφιοι πέρασαν από συνέντευξη και μοριοδότηση μέχρι να ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα. Έτσι, στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κυκλάδων, που είχαμε αλλαγή προσώπου, διευθύντρια ορίστηκε η κ. Παραμυθιώτου Μαρκέλα. Να σημειωθεί ότι ο μέχρι πρότινος διευθυντής Χρήστος Καυτηράνης, ενώ έλαβε μέρος στην ψηφοφορία (και μάλιστα εκλέχτηκε πρώτος) δεν συμμετείχε στις περαιτέρω διαδικασίες.

Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κυκλάδων παραμένει στη θέση του Διευθυντή ο κ. Χρήστος Μιχαλόπουλος ο οποίος είχε εκλεγεί πρώτος και κατά την ψηφοφορία ανάδειξης των νέων διευθυντών.

 

Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας: ΕΔΩ

Οι τελικοί Πίνακες Μοριοδότησης των Υποψήφιων Διευθυντών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου κατά φθίνουσα σειρά και ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης μετά το πέρας της ψηφοφορίας και της συνέντευξης: ΕΔΩ

 

(Visited 41 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*