Συνάντηση γνωριμίας στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Νάξου

admin
26/12/2015 8:00
  •  
  •  
  •  
 
Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Τοτόμη Πρωτονοτάριο και Δημήτρη Μανιό επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Φροντιστήριο, σε μια συνάντηση γνωριμίας με τους εθελοντές εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές.
Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους καθηγητές και τα παιδιά που πλαισιώνουν το Κοινωνικό Φροντιστήριο και δεσμεύθηκε, ο δήμος να βραβεύει σε ειδική εκδήλωση όλους τους μαθητές που μετέχουν σ΄ αυτό και θα κατορθώσουν να εισαχθούν στα Ανώτατα και Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα. 
Επισημαίνοντας τη σημασία του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς, ο Μανόλης Μαργαρίτης εξήρε την προσφορά και την εθελοντική συμμετοχή των εκπαιδευτικών, τονίζοντας ότι ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο, η ίδρυση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αποτελεί μια σημαντική προσφορά προς τη νεολαία του τόπου.
Ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Τοτόμης Πρωτοτονάριος, επισήμανε τη σημασία του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης, τονίζοντας ότι οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι αγκάλιασαν και υλοποιούν την ανιδιοτελή αυτή προσπάθεια, θα μεταλαμπαδεύσουν αυτές τις δυο αρετές σε όλους τους μαθητές, που συμμετέχουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο.
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο δήμος Νάξου σε ανακοίνωση που εξέδωσε: “Στόχος όλων είναι το Κοινωνικό Φροντιστήριο να αποτελέσει μια ακόμα κοινωνική δράση, προσφέροντας συμπληρωματική διδακτική υποστήριξη σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης“.
 
 
 
(Visited 12 times, 1 visits today)