1ο Γυμνάσιο Νάξου: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο μαθητών που χάθηκαν στη Σάμο

a gymnasio
Newsroom
02/11/2020 12:58
 
 
 

 

Ενός λεπτού σιγή κράτησαν σήμερα οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Νάξου στη μνήμη των δύο συμμαθητών τους που χάθηκαν τόσο άδικα από το φονικό σεισμό στη Σάμο.

Οι μαθητές αποστέλλουν «θερμά συλλυπητήρια» στους συγγενείς των δύο παιδιών και ζητούν από τους υπεύθυνους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τέτοιες φυσικές καταστροφές. «Είναι άδικο να θρηνούμε ζωές και να μην κάνουμε διορθωτικές ενέργειες που θα είναι σωτηρίες για το μέλλον» σημειώνουν μεταξύ άλλων.

Η επιστολή των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Νάξου με αφορμή τον άδικο χαμό των δύο μαθητών στη Σάμο:

Οι μαθητές του 1ου Γυμνάσιου Νάξου εκφράζοντας και την άποψη των καθηγητών μας θέλουμε να αποστείλουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς των δύο συμμαθητών μας.

Πρόκειται για ένα άδικο γεγονός που στερείσαι την ζωή και τις ελπίδες από δύο έφηβα παιδιά . Το γεγονός αυτό μας λύπησε ιδιαίτερα αφού καταλάβαμε πόσο εύκολα μπορεί να τελειώσει η ζωή μας.

Στο σχολείο μας τηρήσαμε ενός λεπτού σιγή κατά τη διάρκεια του μαθήματος ως ελάχιστο φόρο τιμή στη μνήμη τους.

Ευχόμαστε στο εξής να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τέτοιες φυσικές καταστροφές. Είναι άδικο να θρηνούμε ζωές και να μην κάνουμε διορθωτικές ενέργειες που θα είναι σωτηρίες για το μέλλον.

Με εξαιρετική τιμή

το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του 1ου Γυμνασίου Νάξου
Ο γραμματέας Αλέξανδρος Παντελαίος – Ο πρόεδρος Νίκος Φράγκου

(Visited 255 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*