Δωρεάν μαθήματα στη Νάξο από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης

admin
01/12/2015 10:30
  •  
  •  
  •  

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εποπτευόμενο από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης , Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ, καθώς και τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης υλοποιεί δωρεάν, μη επιδοτούμενα σεμινάρια στα εξής πεδία:

«Προστασία και δικαιώματα καταναλωτή», «Ιταλικά για τον τουρισμό», «Αγωγή υγείας-Πρώτες βοήθειες», «Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση», «Ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα (e-επιχειρείν)»,«Θεατρικό εργαστήρι», «Ελληνικό αλφαβητικό σύστημα», «Γερμανικά για τον Τουρισμό», «Οικιακή παραγωγή οίνου» «Επεξεργασία κειμένου-Διαδίκτυο» και «Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων», ενώ ενδέχεται σε δεύτερη φάση να διεξαχθούν και μαθήματα της ενότητας: «Ποιότητα ζωής-Περιβάλλον», «Συμβουλευτική σταδιοδρομίας», «Ιστορία της Τέχνης»,  αλλά και «Τοπική αυτοδιοίκηση και πολίτης», στη σχολή Ουρσουλινών  στο κάστρο της Χώρας Νάξου. Σημειώνουμε πως εφόσον υπάρχουν οι αρμόδιοι εκπαιδευτές, κάποια από τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από τέλη Νοέμβρη μέχρι και τις αρχές της νέας χρονιάς, εφόσον βρεθούν ενδιαφερόμενοι να τα παρακολουθήσουν. Ο κύκλος του καθενός θα ολοκληρωθεί συνολικά σε 25 ώρες και με το πέρας του θα δίδεται στους αποφοίτους, χωρίς εξετάσεις, βεβαίωση παρακολούθησης με τη σφραγίδα του Δήμου και του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία αποτελεί δυνατό χαρτί για τα βιογραφικά του εργατικού μας δυναμικού.  

  Υπεύθυνος   Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης της ποιότητας στο Δήμο της Νάξου είναι ο κ. Γεώργιος Καζάζης , ο οποίος είναι πρόθυμος να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα αφορά στα σεμινάρια και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τον βρουν στα τηλέφωνα 22850-23236,  6971773614 τις εργάσιμες ημέρες 11:00-15:00.

Με τη συνδρομή και συμβολή όλων φιλοδοξούμε ο τομέας της εκπαίδευσης στο νησί να ανέβει σε υψηλότερο επίπεδο και να ωφεληθεί μεγάλο μέρος του ντόπιου πληθυσμού. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία! 

(Visited 21 times, 1 visits today)