Με χαμόγελα ο πρώτος αγιασμός στο Νυχτερινό ΓΕΛ Νάξου

Εσπερινό Γενικό Λύκειο
Newsroom
17/09/2020 00:33
 
 
 

 

Ένα όνειρο για πολλούς Ναξιώτες έγινε πραγματικότητα και πλέον το Νυχτερινό Γενικό Λύκειο όπως και το Νυχτερινό ΕΠΑΛ είναι πλέον πραγματικότητα στο νησί.

Τη Δευτέρα το απόγευμα ο Μητροπολίτης Παροναξίας πραγματοποίησε την τελετή αγιασμού του σχολείου για πρώτη φορά, παρουσία του δημάρχου Νάξου και μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανού και του υπεύθυνου του ΣΔΕ Κυκλάδων Γιώργο Στεφάνου.

Εσπερινό Γενικό Λύκειο

Στη λιτή και όμορφη τελετή συμμετείχαν κι άλλοι ιερείς καθώς και ο προσωρινός διευθυντής του Νυχτερινού ΓΕΛ Γιάννης Κορρές και άλλοι εκπαιδευτικοί, ενώ το παρών έδωσαν και οι μαθητές που θα φοιτήσουν φέτος στο νεοσύστατο σχολείο, οι οποίοι κυρίως προέρχονται από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας.

Ευχές και χαμόγελα

Στο τέλος της Ακολουθίας ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος απηύθυνε τις ευχές του προς τους διδάσκοντες και τους διδασκομένους, ευχόμενος μια ευλογημένη και καρποφόρα σχολική χρονιά.

Εσπερινό Γενικό Λύκειο

Την ικανοποίηση του για τη λειτουργία του νέου σχολείου εξέφρασε και ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για τη λειτουργία του νέου σχολείου, και ευχήθηκε στους μαθητές “καλή σχολική χρονιά”.


Διαβάστε επίσης: Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, Εσπερινό ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Νάξου: Κάνουν τα όνειρα πραγματικότητα!


Εσπερινό Γενικό Λύκειο

Μαθητές του νέου σχολείου εμφανώς χαρούμενοι για τη δυνατότητα που τους δίνεται μιλώντας στο naxostimes.gr με χαμόγελα, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους σημειώνοντας ότι είναι έτοιμοι και γεμάτοι όρεξη για να φοιτήσουν  στο νέο σχολείο.

Εσπερινό Γενικό Λύκειο

Να σημειωθεί ότι οι μαθητές του σχολείου προέρχονται από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας.

Οι εγγραφές τόσο στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας όσο και στο Εσπερινό ΓΕΛ συνεχίζονται.

Εσπερινό Γενικό Λύκειο

(Visited 438 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*