Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Newsroom
12/06/2020 09:54
 
 
 

 

Με αφορμή την σημερινή έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννης Κρητικός έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Αγαπητά μας παιδιά,

Πριν από λίγο βγήκατε από μια πολύ δύσκολη μάχη. Και βγήκατε νικητές. Κατά την πρώτη φάση της πανδημίας, σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων κατά τρόπο καταπληκτικό. Δείξατε ωριμότητα, αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία. Αποδείξατε ότι έχετε αρχές και αξίες καθώς και όρεξη για να ζήσετε τα όνειρά σας.

Σε λίγες ώρες μπαίνετε σε μια ακόμα μάχη, αυτή των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Και είμαι βέβαιος ότι θα βγείτε νικητές και από αυτήν τη δοκιμασία. Χωρίς άγχος, με αυτοπεποίθηση, ψυχραιμία, νηφαλιότητα, υπομονή και επιμονή να δώσετε τον αγώνα μέχρι και την τελευταία στιγμή για μια θέση στα Πανεπιστήμια της χώρας μας. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, μη σταματάτε να αγωνίζεστε για τα όνειρά σας.

Θερμές ευχές στις οικογένειές σας και στους/στις εκπαιδευτικούς που βρίσκονται δίπλα σας και στηρίζουν την προσπάθειά σας όλα αυτά τα χρόνια.
Καλή επιτυχία παιδιά!

(φωτό: tovima.gr)

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*