Συγχαρητήρια αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

admin
27/08/2015 12:54
 
 
 

Με μεγάλη χαρά εκφράζω τα εγκάρδια συγχαρητήριά μου σε όλους τους επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις. Οι μαθητές των Κυκλάδων πάλεψαν σκληρά, μόχθησαν στο στίβο της γνώσης για να φθάσουν στους στόχους τους. Οι καθηγητές και οι γονείς έδωσαν τον δικό τους αγώνα, εξίσου δύσκολο και επίπονο και οφείλουμε και σε αυτούς τα συγχαρητήριά μας.

Στα παιδιά που δεν κατόρθωσαν να πετύχουν, εύχομαι δύναμη και κουράγιο για την μελλοντική επιβράβευση των κόπων τους. Ας μην απογοητεύονται, ας οπλιστούν με δύναμη και κουράγιο για την επίτευξη των στόχων τους, Η ίδια η ζωή, άλλωστε, αποδεικνύει, ότι είναι ένας καθημερινός αγώνας, στον οποίο οφείλεις να μην υποχωρείς σε κάθε εμπόδιο.

Η νεολαία που αγωνίστηκε στα θρανία της Τρίτης Λυκείου δίνει σε όλους μας ένα καλό μάθημα. Ένα μάθημα για την ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού στον τόπο μας, αλλά και για την αξία της συντονισμένης εργασίας και της προσήλωσης στην επίτευξη στόχων.

Στη νέα τους ακαδημαϊκή πλέον πορεία, εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια και να συνεχίσουν να γεμίζουν «το οπλοστάσιό» τους με γνώσεις, πολύτιμες τόσο για τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια, κυρίως όμως, για την ίδια τους τη ζωή.

Καλή σταδιοδρομία!

 

Ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

Γιώργος Λεονταρίτης

 

 

 

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*