Άμεσες λύσεις για τη στέγαση των εκπαιδευτικών ζητά η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου

Newsroom
17/09/2019 00:32
 
 
 

 

Nα βρεθούν άμεσες λύσεις για τη στέγαση των εκπαιδευτικών ζητά η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου που καλεί τους φορείς του νησιού να καταθέσουν προτάσεις.

Συγκεκριμένα, η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, καλεί τον δήμο Πάρου, την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όλους τους φορείς και τους συλλόγους, τους πολίτες του νησιού αλλά και την Εκκλησία, να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις για να βρεθούν άμεσες λύσεις για τη στέγαση των εκπαιδευτικών.

“Η αδυναμία εύρεσης στέγης, που παρουσιάζεται και διογκώνεται κάθε χρόνο στα νησιά με μεγάλη τουριστική κίνηση λόγω της εκτίναξης της αξίας των ακινήτων και των ενοικίων, θα οδηγήσει σε ελλείψεις εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες του νησιού μας” σημειώνει η Ένωση Γονέων που καλεί επίσης τον Εμπορικό Σύλλογο Πάρου Αντιπάρου, καθώς και τους κατά τόπους Συλλόγους Καφεζυθεστιατόρων, να συμβάλλουν στον οικονομικό προϋπολογισμό των εκπαιδευτικών, με εκπτωτικές ελαφρύνσεις.

“Εάν θέλουμε να έχουμε επανδρωμένες σχολικές μονάδες  δίνοντας στα παιδιά  μας ίσο δικαίωμα στην εκπαίδευση, θα πρέπει όλοι μαζί -συμβάλλοντας με κάθε τρόπο- να εξασφαλίσουμε τη στέγη του εκπαιδευτικού καθώς και τη διαβίωσή του στο νησί μας. Ας κατανοήσει η κοινωνία την αξία του εκπαιδευτικού” καταλήγει η Ένωση.

(Visited 94 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*