Μανόλης Μαργαρίτης: «Ο αγώνας για τις προκλήσεις της ζωής δεν σταματά ποτέ»

m margaritis naxostimes
Άκης Αξαόπουλος
28/08/2019 13:03
 
 
 

 

Τα συγχαρητήριά του στα παιδιά της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση εξέφρασε ο δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης σε μήνυμα του.

Ο δήμαρχος δεν παρέλειψε, επίσης, να αναφερθεί και σε όσους δεν κατάφεραν τελικά να πετύχουν τον στόχο τους, τονίζοντας ότι η εμπειρία αυτή θα είναι η αφετηρία για μια πιο δυναμική διεκδίκηση άλλων στόχων που θα θέσουν στο μέλλον.

Αναλυτικά, το μήνυμα του δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων:

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων που κατάφεραν να εισαχθούν στις Ανώτερες και Ανώτατες Πανεπιστημιακές Σχολές! Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια ακόμα στις οικογένειες των παιδιών, αλλά και στους εκπαιδευτικούς, που στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών, στο επίπονο αυτό ταξίδι γνώσης! Στα σημερινά αποτελέσματα αποτυπώνεται η προσπάθεια και η αγωνία μιας πολύχρονης κοπιαστικής διαδρομής, όχι μόνο των μαθητών, αλλά και των οικογενειών τους, που στάθηκαν αρωγοί σε όλη την εκπαιδευτική πορεία.

Στους συμμετέχοντες των πανελλαδικών εξετάσεων, που δεν πέτυχαν τον στόχο τους, εύχομαι η εμπειρία αυτή να αποτελέσει αφετηρία για νέες δυναμικές και αποφασιστικές προσπάθειες, στη διεκδίκηση των στόχων τους.

Ο αγώνας για να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις της ζωής δε σταματάει ποτέ! Καλή πρόοδο και επιτυχημένη σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά!

(Visited 115 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*