Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

Άκης Αξαόπουλος
17/06/2019 13:33
 
 
 

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για το φοιτικό στεγαστικό επίδομα, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 και η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019.

Συγκεκριμένα οι ηλεκτρονικές αιτήσεις που αφορούν το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2019 (ακαδημαϊκό έτος 2018-2019), θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τη Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 έως και την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων  στην ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος.

Προϋπόθεση για την υποβολή της αίτησης είναι ο φοιτητής για τον οποίο χορηγείται το επίδομα, να είναι Έλληνας υπήκοος ή υπήκοος άλλης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να είναι κάτοχος ακαδημαϊκής ταυτότητας σε ισχύ και να είναι κάτοχος ΑΦΜ.

Η υπηκοότητα συνδέεται μόνο με το πρόσωπο του φοιτητή και όχι με των γονέων ή κηδεμόνων αυτού.
Πριν προχωρήσετε σε δημιουργία αίτησης για το Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, θα πρέπει πρώτα να έχετε υποβάλει φορολογική δήλωση για το φορολογικό έτος 2018.

Σε αντίθετη περίπτωση η αίτησή σας θα απορριφθεί αυτόματα με την υποβολή της.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή ο δικαιούχος (γονέας ή φοιτητής) θα χρησιμοποιήσει το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password), που του χορηγήθηκε από την ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet. Η εισαγωγή των κωδικών πρόσβασης επέχει θέση δήλωσης συναίνεσης διασταύρωσης των στοιχείων του.

(Visited 84 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*