Έληξε η κατάληψη στο Λύκειο Νάξου

katalipsi gel 2018 2
admin
31/01/2018 08:56
 
 
 

Έληξε η κατάληψη στο Λύκειο Νάξου και από την Πέμπτη (01/02) θα ξεκινήσουν κανονικά τα μαθήματα και οι δραστηριότητες των μαθητών στο σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr νωρίς το πρωί της Τετάρτης (περίπου στις 6:00 η ώρα), με πρωτοβουλία των γονιών και των μαθητών που ήταν ενάντια στην κατάληψη, έσπασε το λουκέτο της εξωτερικής πόρτας και το σχολείο άνοιξε…

Καθηγητές και μαθητές μπήκαν λίγο αργότερα κανονικά στις τάξεις, πάρθηκαν απουσίες, ενώ δεν έγινε μάθημα αφού ξεκίνησαν άμεσα οι διαδικασίες για αποκατάσταση του σχολείου. 

Να σημειωθεί ότι το Γενικό Λύκειο Νάξου τελούσε υπό κατάληψη από την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου με τους μαθητές να προβάλλουν σειρά αιτημάτων τόσο σε πανελλαδικό όσο και τοπικό επίπεδο. Η κατάληψη έληξε την Τρίτη (30/01) και αμέσως ξεκίνησε νέα κατάληψη, από διαφορετική επιτροπή μαθητών που πρόσθεσαν και νέα αιτήματα στη λίστα. Μετά από κινητοποίηση των γονέων, παιδιών που ήταν ενάντια στην κατάληψη, του διευθυντή του σχολείου και άλλων εκπαιδευτικών η κατάληψη έληξε το πρωί της Τετάρτης.

(Visited 124 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*