Το Δημοτικό Σχολείο Βίβλου …στο διαδίκτυο

admin
17/03/2015 12:00
 
 
 

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απασχολήσει την επικαιρότητα το Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο της Βίβλου Νάξου με τις επιτυχημένες του δραστηριότητες στις οποίες προστέθηκε πρόσφατα, μια ακόμα…

 

Ο δραστήριος διευθυντής του σχολείου κ. Χρήστος Σκάρκος αλλά και οι δάσκαλοι του σχολείου σε συνεργασία με τους μαθητές δημιούργησαν μια ιστοσελίδα ως μέσο επικοινωνίας με τους γονείς και τους μαθητές του σχολείου. Στην υλοποίηση της ιδέας της σχολικής κοινότητας συμπαραστάθηκαν εθελοντές, που με την προσφορά τους έγινε πράξη η "σελίδα" του σχολείου στο διαδίκτυο. 

 

"Ο παρών ιστότοπος αποτελεί τον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Βίβλου Νάξου. Εδώ θα δημοσιεύονται ειδήσεις – ενημερώσεις που αφορούν στους μαθητές του σχολείου αλλά και τους Γονείς και κηδεμόνες τους…" αναφέρεται στη σελίδα. 

 

Όπως σημείωσε στο naxostimes ο διευθυντής του σχολείου, η ιστοσελίδα είναι μια ομαδική προσπάθεια και "αποτελεί σημείο αναφοράς για τη σχολική κοινότητα" και ολοένα βελτιώνεται και εμπλουτίζεται με νέα θέματα και δραστηριότητες του σχολείου. 

Σε όλο αυτό ενεργή συμμετοχή έχουν και οι μαθητές του σχολείου που ως μικροί δημοσιογράφοι, δίνουν ιδέες και θέματα, που αναρτώνται στη σελίδα. 

Ο κ. Σκάρκος ευχαρίστησε όσους αφιλοκερδώς στήριξαν αυτή την προσπάθεια και όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της.

 

Επισκεφτείτε την ΕΔΩ

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*