Καθοριστική η συνάντηση με το δήμαρχο για να λήξει η κατάληψη στο ΓΕΛ Νάξου

admin
16/03/2015 16:33
 
 
 

 

Συνεχίζεται για τέταρτη εβδομάδα η κατάληψη στο ΓΕΛ Νάξου, με τους μαθητές όπως φαίνεται να περιμένουν τη συνάντηση της Τρίτης με το δήμαρχο και την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου προκειμένου να βάλουν το χρονοδιάγραμμα της λύσης των κτηριακών προβλημάτων του σχολείου τους, για να τη λήξουν.

 

Την Παρασκευή με την παρουσία του σχολικού συμβούλου κ. Ρούμελη έγινε μια πρώτη συνάντηση με τον αντιδήμαρχο παιδείας Δημήτρη Λιανό, ο οποίος υποσχέθηκε λύσεις στα κτηριακά προβλήματα του σχολείου. 

 

Ο κ. Λιανός μαζί με τον αντιδήμαρχο Τοτόμη Πρωτονοτάριο επισκέφτηκαν και πάλι σήμερα το μεσημέρι το ΓΕΛ, και συνομίλησαν με τη σχολική κοινότητα σχετικά με τα αιτήματα των μαθητών. 

 

Υποσχέθηκαν ότι κατά τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ώστε να τοποθετηθεί πέργκολα στον προαύλιο χώρο του σχολείου και παγκάκια καθώς και την αντικατάσταση των ηλεκτρονικών υπολογιστών (περίπου 10) του ενός από τα δύο εργαστήρια πληροφορικής του σχολείου. Επίσης άμεσα θα γίνει συντήρηση των κουφωμάτων και θα "ανοίξουν" τα κουφώματα του σχολείου που είναι κλειδωμένα. Σε ότι αφορά την αντικατάσταση τους, σύμφωνα με τους αντιδημάρχους, θα γίνει σταδιακά αφού απαιτούνται αρκετά χρήματα… 

 

Αντιπροσωπία μαθητών του Δεκαπενταμελούς, ο διευθυντής του σχολείου Παναγιώτης Γατσωτής καθώς και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Δέσποινα Κορρέ, θα συναντηθούν αύριο (Τρίτη) με το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Μαργαρίτη και άλλα μέλη της δημοτικής αρχής, καθώς και εκπροσώπους της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου, προκειμένου να οριστεί το ακριβές χρονοδιάγραμμα επίλυσης των ζητημάτων του σχολείου.

 

Μετά τα παραπάνω οι μαθητές την Τετάρτη θα προσέλθουν σε Γενική Συνέλευση για να αποφασίσουν για την κατάληψη, που κατά πάσα πιθανότηται θα λήξει την ίδια ημέρα και οι μαθητές θα επιστρέψουν και πάλι στα θρανία από την Πέμπτη.  

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*