Λύθηκαν προβλήματα… άνοιξε το 1ο Γυμνάσιο Νάξου (video)

admin
16/03/2015 14:43
 
 
 

 

Κανονικά επιστρέφουν από αύριο στα μαθήματα τους οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Νάξου αφού "ικανοποιήθηκαν" τα περισσότερα από τα αιτήματα τους που ήταν κυρίως τα κτηριακά προβλήματα του ιστορικού σχολείου της Νάξου.

 

Σήμερα  το πρωί οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Λιανός και Τοτόμης Πρωτονοτάριος επισκέφτηκαν το σχολείο και συνομίλησαν με εκπροσώπους της σχολικής κοινότητας προκειμένου να προγραμματιστούν λύσεις και στα αιτήματα των μαθητών που δεν ικανοποιήθηκαν ακόμα. Να σημειωθεί ότι ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων από την πρώτη ημέρα της κατάληψης έδειξε ενδιαφέρον για τα πολλαπλά προβλήματα του 1ου Γυμνασίου και αμέσως έπιασαν δουλειά οι εργάτες για να λυθούν τουλάχιστον τα πιο επείγοντα από αυτά.

 

Σε ότι αφορά στις λύσεις που δόθηκαν, οι μαθητές που έκαναν μάθημα στις προκάτ αίθουσες, να μεταφερθούν προσωρινά στην αίθουσα της βιβλιοθήκης και στο γραφείο καθηγητών που διαμορφώθηκε, μέχρι να λυθούν τα προβλήματα των προκάτ οι οποίες στάζουν με την πρώτη σταγόνα της βροχής. 

 

Οι αντιδήμαρχοι δεσμεύτηκαν μέχρι το Πάσχα να μεταφερθεί και ο "όμορος" με το σχολείο κάδος συμπίεσης απορριμμάτων – ένα από τα αιτήματα των μαθητών – ενώ σε ότι αφορά τις δυο αίθουσες που κοντεύουν να γκρεμίσουν… για να γίνει οποιαδήποτε επισκευή θα πρέπει πρώτα να γνωμοδοτήσει η Εφορία Νεότερων μνημείων στην οποία ήδη ο δήμος έχει αποστείλει μελέτη προς έγκριση. 

 

Δείτε στο βίντεο τι είχαν πει οι μαθητές στο naxostimes για την κατάληψη του σχολείου τους:

 

 

 

Δείτε τα αιτήματα των μαθητών και πως ξεκίνησε η κατάληψη του 1ου Γυμνασίου: ΕΔΩ

 

 

(Visited 33 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*