Αθλητικές δράσεις και όχι μαθήματα τη Δευτέρα – Τι έχει προγραμματίσει το 1ο Γυμνάσιο Νάξου

1o gymnasio imera athlitismou 2
admin
30/09/2017 16:48
 
 
 

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου δεν θα γίνουν μαθήματα στα σχολεία, αλλά αθλητικές δραστηριότητες, στο πλαίσιο της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

«ΑΘΛΟΥΜΑΙ – ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», είναι το σύνθημα της Πανελλήνιας Ημέρας σχολικού Αθλητισμού που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να συμμετάσχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις και δραστηριότητες εντός και εκτός των σχολικών μονάδων.

Για την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, το 1ο Γυμνάσιο Νάξου έχουν προγραμματιστεί αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ μεταξύ ομάδων από διαφορετικά τμήματα ενώ ταυτόχρονα χορευτικές ομάδες των σχολείων θα χορεύουν παραδοσιακούς χορούς.

1o gymnasio gipedo basket 1

Οι αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ θα πραγματοποιηθούν στο νέο γήπεδο που κατασκευάστηκε το καλοκαίρι από την σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τον δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Επίσης την ίδια ημέρα και σε συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο του Πανναξιακού ΑΟΝ, έχει προγραμματιστεί επίσκεψη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου στο σχολείο.

Όπως αναφέρουν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου στο blog που διατηρούν “στα πλαίσια του ανοικτού σχολείου στην κοινωνία, που οραματιζόμαστε, προσκαλούμε να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις μας οι γονείς των μαθητών και οι πολίτες της Νάξου. Σας περιμένουμε να μοιραστούμε τη χαρά του παιχνιδιού και της άθλησης“.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*