Μήνυμα Μαργαρίτη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς: «Νέα αφετηρία για την κατάκτηση της γνώσης»

m margaritis naxostimes
admin
11/09/2017 14:50
 
 
 

«Μια δημιουργική πορεία, με παιδεία, γνώση και καλή πρόοδο» ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, επ’ ευκαιρία της έναρξης του νέου εκπαιδευτικού έτους.

Ταυτόχρονα, ευχήθηκε καλή δύναμη σε γονείς και εκπαιδευτικούς, ενώ συμπλήρωσε ότι ο δήμος θα βρίσκεται διαρκώς κοντά στην σχολική κοινότητα, ώστε να δοθούν «στα παιδιά όλες οι δυνατότητες να υλοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους».
Αναλυτικά, το μήνυμα έχει ως εξής:
Η τέλεση του Αγιασμού εν όψει του νέου εκπαιδευτικού έτους σηματοδοτεί για τους μαθητές και τις μαθήτριες μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους και προσδοκίες για την κατάκτηση της γνώσης. Εύχομαι από καρδιάς σε όλα τα παιδιά μια δημιουργική πορεία, με παιδεία, γνώση και καλή πρόοδο!
Παράλληλα, εύχομαι στους γονείς και σε όλους τους εκπαιδευτικούς που καλούνται να αντεπεξέλθουν σε ένα δύσκολο και πολύπλευρο ρόλο, καλή δύναμη, υπομονή κι επιμονή, ώστε και αυτή η χρονιά να είναι δημιουργική!
Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και μέσω των Σχολικών Επιτροπών θα βρίσκεται διαρκώς κοντά στη σχολική κοινότητα, προκειμένου να συνδράμει όπου απαιτείται! Στόχος μας είναι να δώσουμε στα παιδιά όλες τις δυνατότητες να υλοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.
Καλή Σχολική Χρονιά!

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Μανόλης Μαργαρίτης

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*