Τη Δευτέρα αποφασίζουν οι μαθητές του ΓΕΛ για τη συνέχιση ή μη της κατάληψης

admin
08/03/2015 18:11
 
 
 

Σε Γενική Συνέλευση καλεί τους μαθητές το δεκαπενταμελές συμβούλιο του Γενικού Λυκείου Νάξου προκειμένου να αποφασίσουν για τη συνέχιση ή μη της κατάληψης του σχολείου. Όπως σημειώνεται στην πρόσκληση, η συνελευση θα ξεκινήσει στις 8:00 το πρωί, ενώ θα ακολουθήσει ψηφοφορία που θα διαρκέσει μέχρι τις 12:00.

Η πρόσκληση: Το πρωί της Δευτέρας (9/3) θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση των μαθητών του ΓΕΛ Νάξου και θα ακολουθήσει ψηφοφορία με εξεταζόμενο ζήτημα την συνέχιση η μη της καταλήψεως. Η διαδικασία θα αρχίσει στις 08:00 και θα τελειώσει στις 12:00. Παρακαλούνται όλοι οι μαθητές του ΓΕΛ Νάξου να παρευρίσκονται στην συνέλευση.

Να σημειωθεί ότι, το ΓΕΛ Νάξου τελεί υπό κατάληψη από τις 24 Φεβρουαρίου με τους μαθητές να διεκδικούν σειρά αιτημάτων. Παρά τις πιέσεις τόσο από το διευθυντή του σχολείου Παναγιώτη Γατσωτή, όσο και το Σύλλογο Γονέων, οι μαθητές ανυποχώρητοι διεκδικούν τα αιτήματα τους. Για το λόγο αυτό στη Νάξο βρέθηκε και συνομίλησε με τους μαθητές την προηγούμενη εβδομάδα, ο διευθυντής του γραφείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κυκλάδων κ. Μιχαλόπουλος, ενώ συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης έκαναν μαθητές και ο διευθυντής του σχολείου με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης κ. Ρούμελη. Την Δευτέρα μετά τη Γενική Συνέλευση και ψηφοφορία των μαθητών θα αποφασιστεί η συνέχιση ή μη της κατάληψης… 

 

(Visited 14 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*