To Επιμελητήριο στηρίζει τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Aegean Startups

admin
25/02/2015 17:36
 
 
 

Τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, AEGEAN Startups στηρίζει το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Ο διαγωνισμός αποσκοπεί στην ανάδειξη και στήριξη των καλύτερων επιχειρηματικών σχεδίων που σχετίζονται με τους τομείς προτεραιότητας της περιοχής του Αιγαίου και πραγματοποιείται από τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ) και τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να εμπνεύσει τους νέους και τις νέες με ενδιαφέρον στο επιχειρείν να καταθέσουν τις επιχειρηματικές προτάσεις, οι οποίες επιδεικνύουν νέους τρόπους επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, αναδεικνύοντας το ιδιαίτερο προφίλ της περιοχής.

Θα βραβευτούν οι προτάσεις που θα αναδειχθούν από τα στάδια του διαγωνισμού τα οποία και θα λάβουν δημοσιότητα και περαιτέρω υποστήριξη για την υλοποίησή τους.

Η προθεσμία για το 1ο στάδιο υποβολής προτάσεων στο διαγωνισμό λήγει στις 2 Μαρτίου. Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό στον διαδικτυακό τόπο www.aegean-startups.gr, όπου υπάρχουν και οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*