Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΓΕΛ Νάξου για την εκδήλωση κοπής πίτας

pita gel naxoy 4
admin
02/02/2017 08:56
 
 
 

Ανήμερα της εορτής των Τριών Ιεραρχών (30 Ιανουαρίου) πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Νάξου η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σχολείου, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, τη διεύθυνση του ΓΕΛ και τον Σύλλογο Διδασκόντων.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, με ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαρίστησε όλους όσοι παρέστησαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση και ειδικότερα: την Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας για την εκπροσώπησή της, τον δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτη, τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας εκπαίδευσης κ. Ψαρρό, τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Βαθρακοκοίλη, καθώς και τον διευθυντή του σχολείου κ. Σκουλάτο.

pita gel naxoy 6

pita gel naxoy 2

pita gel naxoy 5
Επίσης, ευχαρίστησε το ΔΙΕΚ Νάξου και συγκεκριμένα τους καταρτιζόμενους και εκπαιδευτές της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Α’ και Γ’ εξαμήνου) για τη δημιουργία της πίτας και των εδεσμάτων, το ζαχαροπλαστείο Μαθιάσος και την ταβέρνα «Αποστόλης», όπου έγινε η προετοιμασία των παραπάνω.

pita gel naxoy 3

pita gel naxoy 1
Ο Σύλλογος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Έπαρχο Νάξου κ. Μαργαρίτη για το ευχητήριο μήνυμα προς τους μαθητές, επισημαίνοντας ότι η παρουσία και οι ευχές όλων προς τους μαθητές του ΓΕΛ Νάξου «μας έδωσαν μεγάλη χαρά». Τέλος, ευχήθηκε καλή χρονιά με ψυχική και σωματική υγεία.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*