Προσφορά αγάπης από το “Κήπου Ανάπλασις” στο ΕΕΕΕΚ Νάξου (φώτος)

eeeek naxou kipou anaplasis 02
admin
14/11/2016 11:01
  •  
  •  
  •  

 

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Νάξου συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς του σχολείου επισκέφθηκαν την επιχείρηση «ΚΗΠΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΙΣ» στην Χώρα της Νάξου και είδαν από κοντά τις διάφορες ποικιλίες αρωματικών φυτών και βοτάνων καθώς και άλλα φυτά, δενδρύλλια και θάμνους.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με την ονομασία «Άρωμα και Γεύση» που έχει ξεκονήσει στο Ειδικό Σχολείο της Νάξου και περιλαμβάνει την καλλιέργεια, φροντίδα και αξιοποίηση αρωματικών φυτών.

eeeek naxou kipou anaplasis 00

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και Γεωπόνος Ιωάννης Δημητροκάλλης με τις εξειδικευμένες επιστημονικές του γνώσεις, παρουσίασε στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς,, τρόπους φύτευσης και σποράς νέων φυτών καθώς και μεθόδους φροντίδας για την ανάπτυξή τους.

eeeek naxou kipou anaplasis 01

Στο τέλος της επίσκεψης, ο κ. Δημητροκάλλης ανακοίνωσε στον διευθυντή και τη Γεωπόνο καθηγήτρια ότι θα προσφέρει στο σχολείο κάθε υλικό που θα χρειαστούν και ότι άλλο θα διευκολύνει την λειτουργία του εργαστηρίου κηπουρικής του ΕΕΕΕΚ Νάξου.

eeeek naxou kipou anaplasis 03

Λίγες μέρες αργότερα έφθασαν στο σχολείο φυτά, σπόροι, χώματα και άλλα χρήσιμα υλικά φύτευσης ενώ αναμένεται και νέα αποστολή παρόμοιων υλικών. Η προσφορά αυτή έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά ανάλογων ενεργειών που γίνονται τα τελευταία χρόνια από την «ΚΗΠΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΙΣ» προς το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Νάξου.

Ο διευθυντής, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. εκφράζουν δημόσια την ευχαρίστησή τους προς τον κ. Ιωάννη Δημητροκάλλη για την μεγάλη αυτή χορηγία του προς το σχολείο.

(Visited 64 times, 1 visits today)