Ευχαριστήριο μήνυμα του Γιώργου Γκούφα

Άκης Αξαόπουλος
01/06/2019 18:08
 
 
 

 

Αγαπημένοι μου συμπατριώτες,

απ’ τα βάθη της ψυχής μου σας ευχαριστώ για την μεγάλη τιμή που μας κάνατε να επιλέξετε με την πολύτιμη ψήφο σας το ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, τον υποψήφιο περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνό και εμένα.

Μαζί με την οικογένεια μου, τους φιλους τους πιστούς, τους συντρόφους της καρδιάς μου, ευχαριστώ όλους εσάς τους αγνώστους, τους γνωστούς, τους μαθητές μου, τους συναδέλφους μου, τους συναγωνιστές μου, τους συνταξιδιώτες με όποιο τρόπο στα διάφορα και διαφορετικά ταξίδια της ζωής μου στην πολιτική και την κοινωνία, τους φίλους και αγαπημένους, και όλους εσάς που ξεπερνώντας τον κομματικό φορέα που στηρίζετε ή ανήκετε, με επιλέξατε να εκπροσωπήσω τη φωνή σας στο νέο περιφερειακό συμβούλιο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου απ τα έδρανα της Μειζονος Αντιπολίτευσης.

Ευχαριστώ όλους εσας που αναγνωρίσατε ότι μπορώ ν ανταποκριθώ στις προσδοκίες και τις ελπίδες σας στις ανάγκες των δύσκολων καιρών.

Ευχαριστώ όλους εσας που πιστέψατε ότι εκπροσωπούμε οι συνυποψήφιοι μου και εγώ το διαφορετικό ήθος και ύφος, το σεβασμό στη χρηστή διοίκηση και τον άνθρωπο. Ολους εσας που επιβραβεύσατε με την ψήφο σας το ενδιαφέρον μας στη διαφάνεια, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των νησιών μας, το μέλλον και τη χαρά των παιδιών μας σε τούτους τους μοναδικά ευλογημένους τόπους στα νότια του Αρχιπελάγους.

Ο διαφορετικός πολιτικός κόσμος μου και λόγος, ελπίζω να αναδείχθηκε κατά την προεκλογική περίοδο.

Ως μάχιμος αγωνιστής των συνεργειών και συνεργασιών για το καλό του μικρού μου τόπου, για το καλό της περιφερειακής Ενότητας Νάξου, των Κυκλαδων, της Δωδεκανήσου, υπόσχομαι να είμαι υποστηρικτής στις αποφάσεις εκείνες που αφορούν στο καλύτερο για τις Μικρές μου Πατρίδες και την περιφέρεια. Δηλώνω ομως κατηγορηματικά ότι θα είμαι δριμύς αντίπαλος και πολέμιος σε κάθε απόφαση που υπονομεύει την διαφάνεια και τη χρηστή διοίκηση και ασυμβίβαστα απέναντι σε κάθε ενέργεια που δεν έχει ως προτεραιότητα το όφελος και το κέρδος για τη Νάξο, την Αμοργό, τα Κουφονήσια, τη Σχοινούσα, τη Δονούσα, την Ηρακλειά.

Το χρέος μου, πιστός στις Αρχές και τις Αξίες μου, είναι να συνεχίσω μαζί σας να φωνάζω και να διεκδικώ όσα δικαιούμαστε και μας αξίζουν.

Λευτέρη, Λητώ, Κατερίνα, Μιχάλη, η Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου στην περιφερειακή ενότητα Νάξου συνεχίζει το ταξίδι της. Πάντα μαζί.

Τέλος, εύχομαι στον κ Χατζημάρκο και τους συμβουλους του, ιδιαίτερα στους συμβούλους του στην περιφερειακή Ενότητα Ναξου, η νέα τετραετία να είναι πετυχημένη για τα νησιά μας. Τα συγχαρητήρια μου για την Νίκη τους.

Νάξος 31 Μαΐου 2019

Γιώργος Γκούφας

(Visited 285 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*