Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τις εκλογές

Άκης Αξαόπουλος
31/05/2019 02:25
 
 
 

 

H Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, χαιρετίζει και ευχαριστεί όλους όσους ψήφισαν Λαϊκή Συσπείρωση στις δημοτικές εκλογές, και ειδικά σε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά.

Στέλνει επίσης θερμό χαιρετισμό προς όλους όσους συμπορεύτηκαν και συμπαραστάθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο στον αγώνα, για τις εκλογές, όπως και σε όλους και όλες που μας τίμησαν συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Έχουμε πλήρη γνώση των αντίξοων συνθηκών, των εκβιαστικών, ψεύτικων και αποπροσανατολιστικών διλημμάτων, των πρακτικών και των μεθόδων κάτω από τα οποία οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι ,οι συνταξιούχοι οι νέοι και οι νέες, καλέστηκαν και καλούνται να επιλέξουν κόμμα ή συνδυασμούς σε τοπικό επίπεδο.

Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα και προχωράμε ένα βήμα ακόμα, σταθερά με τη διεκδίκηση και την καθημερινή δράση για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας, για να εμποδίσουμε ό,τι αρνητικό μας ετοιμάζουν, για να ανοίξουμε τον δρόμο στη λαϊκή αντεπίθεση.

Δεν δίνουμε λευκή επιταγή σε κανέναν και δηλώνουμε ότι θα μας βρουν απέναντί τους, από τη θέση της ισχυρής λαϊκής αντιπολίτευσης στις αντιλαϊκές επιλογές τους και στο δήμο.

Για δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών η θέση μας είναι διακηρυγμένη και ξεκάθαρη από την αρχή.
Καλούμε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους στο β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην υποκρισία, τον αποπροσανατολισμό, την πόλωση, τα ψεύτικα διλήμματα, τα προεκλογικά και μετεκλογικά «δούναι και λαβείν» με οποιονδήποτε τρόπο στην κάλπη (λευκό ή άκυρο) .

(Visited 303 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*