Νησιωτική Πολιτεία: Υπερψηφίζουμε για δήμαρχο το Λεονάρδο Χατζηανδρέου

Άκης Αξαόπουλος
30/05/2019 22:16
 
 
 

 

Η ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και ο επικεφαλής της Νίκος Μαϊτός προέβησαν στην παρακάτω δήλωση :

Το εκλογικό αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής των δημοτικών εκλογών δίνει το δικαίωμα στις δυνάμεις της προόδου και της δημιουργίας του τόπου μας, ενωμένες και κάτω από ένα δημοκρατικά συμφωνημένο προγραμματικό πλαίσιο, όχι μόνο να αποτελέσουν την δημοκρατική δύναμη της πλειοψηφίας που ήδη υπάρχει στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά να εκλέξουν και το πρόσωπο του Δημάρχου που θα την υλοποιήσει και όχι αυτό που θα την υπονομεύσει και θα συνεχίσει το θεάρεστο έργο του πελατειακού κράτους του προκατόχου του εις βάρος των νησιών και των παιδιών μας.

Μετά από την λαίλαπα της απραξίας, της αδιαφάνειας, του πελατειακού κράτους και της αλλοίωσης του πολιτικού ύφους και ήθους στην άσκηση της τοπικής εξουσίας στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες, έχουμε όλοι την ευθύνη της επιλογής μας την ερχόμενη Κυριακή.

Συγκροτημένες πολιτικές και δημοτικές ομάδες και κάθε προοδευτικός πολίτης πρέπει αυτή τη στιγμή χωρίς μεμψιμοιρίες και μυωπικά γυαλιά να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την μάχη της ολοκληρωτικής αλλαγής στο Δήμο, για να δώσουμε ουσία στην μεγάλη αλλαγή που ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή.

Πολύ περισσότερο να στρέψουμε τα μάτια μας στο μέλλον συνολικά και σε όλα τα επίπεδα.

Υπερψηφίζοντας το Λεονάρδο Χατζηανδρέου ως Δήμαρχο Νάξου και Μ.Κ. θα εξασφαλίσουμε πέρα από τη διασφάλιση της ομαλής, δημιουργικής και δημοκρατικής λειτουργίας του Δήμου, την απρόσκοπτη υλοποίηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την πλειοψηφία του οποίου ήδη αποτελούν οι προοδευτικές δυνάμεις του τόπου.

Πάμε λοιπόν για μια δημοκρατική πανστρατιά ολικής ανατροπής και αλλαγής στο τόπο μας. Τώρα είναι η ευκαιρία.

Για τη ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΉΣ

ΝΙΚΟΣ ΙΑΚ. ΜΑΪΤΟΣ

(Visited 445 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*