Ευχαριστήριο Ντουνιαδάκη σε όσους ψήφισαν Λαϊκή Συσπείρωση

Ευχαριστήριο Ντουνιαδάκη σε όσους ψήφισαν Λαϊκή Συσπείρωση
Άκης Αξαόπουλος
28/05/2019 14:28
 
 
 

 

Σε δήλωσή του, μετά την διεξαγωγή των εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, ο Γιάννης Ντουνιαδάκης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ε.α., αναφέρει τα εξής:

«Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, απευθύνω θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους ψήφισαν Λαϊκή Συσπείρωση στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, και ειδικά σε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά. Επίσης στέλνω θερμό χαιρετισμό προς όλους όσους συμπορεύτηκαν και συμπαραστάθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο στον αγώνα, για τις εκλογές, όπως και σε όλους και όλες που μας τίμησαν συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Μπροστά μας έχουμε κρίσιμες τις εθνικές εκλογές. Προχωράμε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Καλώ όλους, όσες και όσους μας ψήφισαν στην Περιφέρεια, όσους δίστασαν να κάνουν το βήμα την προηγούμενη Κυριακή, πιεσμένοι από το κλίμα πόλωσης των ψεύτικων διλημμάτων, να προχωρήσουν και πιο αποφασιστικά να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ γιατί αυτό συμφέρει και είναι προς όφελος των νησιωτών και του λαού μας.

Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης διαβεβαιώνουμε, ότι θα αγωνιστούμε για τα συμφέροντα του λαού των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων. Εδώ στα νησιά του τουριστικού «θαύματος», που ο εργαζόμενος, ο συνταξιούχος ο μικρός επιχειρηματίας υποφέρει από τους φόρους, τα εξαντλητικά ωράρια, την ακρίβεια κλπ, οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης θα διεκδικήσουμε κατά προτεραιότητα την κάλυψη κρίσιμων λαϊκών αναγκών των νησιών, όπως στην Υγεία, στην Εκπαίδευση, στις υποδομές για την προστασία της ζωής του λαού και της λαϊκής περιουσίας, για την άθληση, τον πολιτισμό, το περιβάλλον.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης θα είναι το αυτί, το μάτι και η φωνή του λαού στο περιφερειακό συμβούλιο. Γιατί εμείς είμαστε απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις, την ΕΕ, που έχουν στόχο την εξυπηρέτηση τους, παρέχοντας ψίχουλα για τον απλό λαό.
Είμαστε σταθερά ταγμένοι με τη διεκδίκηση και την καθημερινή δράση, με τον αγώνα και την αλληλεγγύη για όλα όσα αφορούν τους νησιώτες, για τα κυριαρχικά δικαιώματα, την ειρήνη.
Ταυτόχρονα θα είμαστε μπροστά στη δράση και στον αγώνα με το λαό των νησιών για να βάλουμε φρένο σε ό,τι αρνητικό μας ετοιμάζουν και να ανοίξουμε το δρόμο στην ελπιδοφόρα λαϊκή αντεπίθεση!»

(Visited 87 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*