Ευαγγελία Οικονόμου – Σκουλούδη: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος “Μαζί Αλλάζουμε”

Newsroom
24/05/2019 01:19
 
 
 

 

Ευαγγελία Οικονόμου – Σκουλούδη: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με την παράταξη “Μαζί Αλλάζουμε” του Λεονάρδου Χατζηανδρέου

Είμαι η Λία Οικονόμου, γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Ερυθρές Αττικής. Μετά την αποφοίτηση μου από τα σχολικά θρανία μετακόμισα στην Αθήνα όπου και σπούδασα Πληροφορική.

Δούλεψα για ένα χρόνο σε γνωστή ιδιωτική εταιρεία και έφυγα γιατί έδωσα εξετάσεις και διορίστηκα στο Υπουργείο Οικονομικών από όπου και συνταξιοδοτήθηκα.

Από πολύ νωρίς κέρδισε το ενδιαφέρον μου η πολιτική και ότι έχει σχέση με τα κοινά.

Ενδεικτικά διετέλεσα:

Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο εργαζομένων ΚΕΠΥΟ για χρόνια.
Γραμματέας στην Συντονιστική Ομάδα Πληροφορικής (ΣΟΠ) του Υπουργείου Οικονομικών.
Συμμετείχα σε επιτροπές διαγωνισμού για την προμήθεια εξοπλισμών του Υπ. Οικονομικών.
Εργάστηκα σε Δ.Ο.Υ. (Εφορίες) για 8 χρόνια.
Μέλος της αρχικής ομάδας TAXIS της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων για την Μηχανοργάνωση του Υπουργείου (ΔΟΥ, Τελωνεία κλπ).
Γραμματέας σε βουλευτικό γραφείο.

Επίσης συμμετείχα εναλλάξ με τον σύζυγο μου στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων σχεδόν σε όλη την διάρκεια της σχολικής θητείας των παιδιών μας.

Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Σκουλούδη και μαζί αποκτήσαμε δύο παιδιά, τα οποία σπούδασαν πληροφορική.

Εδώ και 10 χρόνια μένω μόνιμα στην Νάξο με την οικογένεια μου.

Υπήρξα μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΝΟΕΣ» για δύο θητείες.

Στην διάρκεια της σταδιοδρομίας μου είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πολλούς και σημαντικούς ανθρώπους. Θεωρώ ότι οι περισσότεροι από αυτούς αναγνωρίζουν στο πρόσωπο μου έναν έντιμο, εργατικό, υπομονετικό και δίκαιο άνθρωπο, ικανό να τους εκπροσωπήσει στα δημοτικά δρώμενα.

Έχοντας όλη αυτή την εμπειρία και την γνώση, αποφάσισα να συμμετέχω στον συνδυασμό ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για τον Δήμο, πρότυπο αλληλεγγύης και δίκαιης ανάπτυξης. Στο πρόσωπο του επικεφαλής του συνδυασμού, του Λεονάρδου Χατζηανδρέου, βρήκα έναν άνθρωπο με καθαρό βλέμμα, έναν επιστήμονα με δυναμική, ικανότητες, γνώσεις και τεράστια εμπειρία, αφού όλοι γνωρίζουμε το πετυχημένο έργο του στον δήμο Αγίας Παρασκευής για τρεις ολόκληρες τετραετίες.

(Visited 377 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*