“Μαζί Αλλάζουμε”: Στον αυτόματο πιλότο και στο φιλότιμο των επιχειρηματιών ο τουρισμός στα νησιά μας

Άκης Αξαόπουλος
21/05/2019 12:31
 
 
 

 

Στο θέμα με τους τόνους από φύκια που σκεπάζουν τη δημοφιλή παραλία του Αγίου Προκοπίου αναφέρεται ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη του Λεονάρδου Χατζηανδρέου.

Μετά από καταγγελία επιχειρηματία της περιοχής που εκφράζει την αγανάκτηση του για το γεγονός ότι αν και η τουριστική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει η δημοτική αρχή δεν έχει φροντίσει να καθαριστεί η παραλία, η παράταξη “Μαζί Αλλάζουμε” επιτίθεται στον αντιδήμαρχο Τουρισμού και υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Λιανό “ο οποίος για ακόμα μια χρονιά αποδεικνύει την ανεπάρκεια και την αδιαφορία του για την τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας”…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης του κ. Χατζηανδρέου: 

Ο επί 9 χρόνια αντιδήμαρχος Τουρισμού και υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Λιανός για ακόμα μια χρονιά αποδεικνύει την ανεπάρκεια και την αδιαφορία του για την τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας. Η βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Αγίου Προκοπίου υποδέχεται κι εφέτος τους παραθεριστές, στρωμένη με τόνους από φύκια…

Οι εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου και αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ζητούν από τους ίδιους τους επιχειρηματίες να απομακρύνουν τα φύκια και να καθαρίσουν την παραλία με ίδια μέσα, κάτι που δείχνει την έλλειψη σεβασμού στους πολίτες και την ανικανότητά τους να προετοιμάσουν το νησί για την τουριστική σεζόν που ήδη διανύουμε.

Παρά τις πράγματι φιλότιμες προσπάθειες των επιχειρηματιών, να κάνουν πράξη την επιμήκυνση της Τουριστικής περιόδου ο κ. Λιανός και η παρέα του… δεν το επιτρέπουν.

κ. Λιανέ, αντί συνεχώς να πουλάτε προεκλογικά «φύκια για μεταξωτές κορδέλες», καλό θα ήταν να μεριμνήσετε και για τον καθαρισμό των παραλιών από τους τόνους των φυκιών που δυστυχώς δεν μπορούν να σκεπάσουν τη γύμνια και την παντελή απουσία και αδιαφορία σας όλα αυτά τα χρόνια για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Και είναι απορίας άξιο…

Τι ήταν άραγε αυτό που σας εμπόδιζε 9 χρόνια ως αντιδήμαρχο να παράξετε το έργο που εξαγγέλλετε ως Υποψήφιος Δήμαρχος;

Ο λαός της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων, βλέπει, ξέρει και κρίνει.

Την απάντηση θα σας την δώσει την Κυριακή 26 Μαΐου.

Υ.Γ.: κ. Λιανέ, μην κρύβεστε άλλο, η μέρα της κάλπης πλησιάζει. Περιμένουμε την απάντηση σας για δημόσιο διάλογο.

(Visited 153 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*