Καταγγελία του Μιχάλη Πάσουλα και της Λαϊκής Συσπείρωσης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για το Μιχάλη Τουλούπη

pasoulas
Άκης Αξαόπουλος
14/05/2019 02:27
 
 
 
Ο Πρόεδρος Σκαδού, Πάσουλας Μιχάλης, μέλος και εκλεγμένος της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος Πρόεδρος στις επερχόμενες Δημοτικές- Κοινοτικές Εκλογές στην Κοινότητα Σκαδού και η Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων καταγγέλλουν τον υποψήφιο Δήμαρχο Μιχάλη Τουλούπη και το συνδυασμό του «για την ανάλγητη και επίμονη συμπεριφορά του να εξακολουθεί να διατηρεί στην ιστοσελίδα «CYCKLADESVOICE», παρά τις παρεμβάσεις του υποψήφιου Μιχάλη Πάσουλα,  την ανακοίνωσή του με θέμα: στήριξη «ανεξάρτητων» ψηφοδελτίων σε Κοινότητες της Νάξου».

Όπως αναφέρει ο κ. Πάσουλας και η Λαϊκή Συσπείρωση:

«Γνωρίζει πολύ καλά και αυτός, όπως και άλλοι, ότι  ο Μιχάλης  Πάσουλας δεν θέτει υποψηφιότητα ως «ανεξάρτητος», αλλά εκ μέρους της Λαϊκής  Συσπείρωσης.

Η τακτική του δείχνει το ποιόν και τη λογική του.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι εμείς δεν κάνουμε κολλεγιές ούτε καμιά είδους συμφωνία ούτε δεχόμαστε στήριξηαπό  άλλους συνδυασμούς ούτε κόμματα, όπως και αν αυτοί εμφανίζονται ή παρουσιάζονται ούτε στον πρώτο γύρο ούτε στο δεύτερο γύρο των εκλογών..

Οι λόγοι είναι ουσιαστικοί και ξεκάθαροι:

· δεν υπηρετούμε και δεν εκφράζουμε την ίδια πολιτική,

· ούτε έχουμε την ίδια αντίληψη για τους δήμους, τις κοινότητες και το ρόλο τους,

· και φυσικά δεν χρησιμοποιούμε τις ίδιες πρακτικές και μεθόδους.

Παραμπέμπομε τον «κύριο» Τουλούπη και κάθε άλλο επίδοξο μιμητή του ή διασπείροντα διάφορες φήμες να απευθυνθεί  σε όλους αυτούς που έχουν κοινό τρόπο αντίληψης για τα δημοτικά, άσχετα με τις επιμέρους διαφορές και επιδιώξεις τους.

Εμείς απευθυνόμαστε στα εργατικά και ευρύτερα λαϊκά στρώματα, σε κάθε καλοπροαίρετο συμπολίτη μας που τον τσακίζει η αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόστηκε και θα συνεχίσει να εφαρμόζεται   και ζητούμε τη στήριξη και την υπερψήφιση της Λαϊκής Συσπείρωσης και στις περιφερειακές, δημοτικές – κοινοτικές  εκλογές καθώς και του ψηφοδελτίουτου ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.  

(Visited 537 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*