Στη Μήλο ο Χ. Κόκκινος – Οι πολίτες στηρίζουν την «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου»

Άκης Αξαόπουλος
10/05/2019 12:48
 
 
 

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» και Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, περιόδευσε χθες 8.5.2019 στο νησί της Μήλου.

Συνοδευόμενος από τους υποψηφίους του συνδυασμού στην Π.Ε. Μήλου Τσιριγωτάκη Μανώλη (Αυγερινό) και Ζούλια Σοφία, είχε συνάντηση εργασίας με το δήμαρχο Γεράσιμο Δαμουλάκη, συναντήθηκε με τα στελέχη του επαρχείου και με πολίτες του νησιού και επισκέφθηκε τον εργασιακό χώρο, συνομιλώντας με τους εργαζόμενους της Δ.Ε.Η. στη Μήλο. Επισκέφθηκε το ΕΠΑ.Λ. στο οποίο είχε συντελέσει να δημιουργηθεί όταν διετέλεσε γενικός γραμματέας της Π.Ν.Αι. και είχε συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς.

Επιβεβαιώθηκε η απραξία της απερχόμενης περιφερειακής αρχής που αναλώθηκε καθ’ όλην τη διάρκεια της θητείας της -και σε αυτό το νησί- σε επικοινωνιακές κινήσεις κι όχι ουσίας. Ο κ. Χ. Κόκκινος δεσμεύτηκε -εφόσον η παράταξή του είναι στη νέα περιφερειακή αρχή- για άμεσες παρεμβάσεις στην οδοποιία του νησιού που είναι σε άσχημη κατάσταση και σε στενή συνεργασία με το δήμο του νησιού για προώθηση των σημαντικών έργων που έχει ανάγκη η Μήλος. Επίσης ταυτίστηκε με το αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων του νησιού να μη χρησιμοποιηθεί η γεωθερμία για βιομηχανική χρήση (υψηλή ενθαλπία) και δήλωσε υποστηρικτής της πρωτοβουλίας του Δήμου Μήλου και της Κ.Ε.Δ.Ε. για επιστροφή του αγάλματος της Αφροδίτης στον τόπο του.

 

Υ.Γ.: Επισημαίνουμε ότι η περιοδεία του κ. Κόκκινου πραγματοποιήθηκε -όπως και οι υπόλοιπες- με το πλοίο της γραμμής και όχι με ιδιωτικό ελικόπτερο ή ιδιωτικό σκάφος, όπως συνηθίζει να μετακινείται συνυποψήφιός του…

 

(Visited 35 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*